Home Crna kronika JEZIVI DETALJI BRUTALNOG ZLOČINA U BEČU: Srpkinja ubila svoju bebu jer joj...

JEZIVI DETALJI BRUTALNOG ZLOČINA U BEČU: Srpkinja ubila svoju bebu jer joj je svekar silovao kćerku

SHARE

Istraga koja je vođena u Beču nakon što je majka (38) porijeklom iz Srbije u bolnici Donauspital ubila osmomjesečnog sina Teodora, a potom sebi prerezala vene, otkrila je jezive detalje.

Zločin se dogodio 3. januara, a pozadina, kao i motiv, ovog jezivog čina može biti monstruozno saznanje da je djed silovao četvorogodišnju kćerku nesretne žene.

Kako su austrijski mediji objavili, u ponedjeljak je uhićen ženin svekar, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju četvorogodišnju unuku.

„Sve se otkrilo kada je žena sa svoje dvoje djece primljena u bečku bolnicu, jer je malom Teodoru bilo loše“, pišu austrijski mediji.

„Poslije pregleda ljekari su posumnjali da i sa djevojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su poslije razgovora bili uvjereni da je seksualno zlostavljana. Odmah je pozvana i policija, kada je otkrivena stravična istina da je djed silovao svoju unuku“, rekao je za lokalne medije izvor blizak istrazi.

On je dodao i da se djed, umirovljeni viši službenik u ministarstvu, seksualno iživljavao nad djetetom tokom božićnih praznika.

„Kada je saznala što se dogodilo, ovoj majci se svijet srušio. Ona je očigledno u trenutku nervnog rastrojstva u bolničkoj sobi ugušila jastukom sina i pobjegla.

Međutim, pronašla ju je jedna medicinska sestra sa presječenim venama. Ljekari su je spasili,  sada je smještena na psihijatriji i više nije u životnoj opasnosti“, objasnio je izvor.