Home Zanimljivosti Zavirite u dom Pamele Ramljak

Zavirite u dom Pamele Ramljak

SHARE

Pamela Ramljak je prije godinu dana na svijet donijela sina Antuna kojeg je dobila u braku sa suprugom Mladenom Salajsterom.Pjevačica silno uživa u obiteljskom životu i majčinstvu pa je tako i svoj dom uredila s mnogo ljubavi, pažnje i mašte. Stylish fotelja, tepih u vibrantnoj boji fuksije te raznolike teksture i boje dekorativnih detalja unijeli su živost u primarno minimalistički uređen prostor, a u nastavku zavirite u djelić ukusno uređenog stambenog prostora maštovite zagrebačke pjevačice…

– Daj ženi slobodno jutro i cijeli stan pretumba. Evo ga. Napokon je dnevni boravak prestao biti tvrđava madraca, spužvi i prepreka – napisala je ponosna Pamela u opisu fotografija svog novouređenog dnevnog boravka.

Stylish fotelja, razigrane teksture i boje jastuka te čupavi tepih u vibrantnoj boji fuksije savršeno su se uklopili s osnovim elementima namještaja koji su u neutralnim bojama. Osim toga, Pamela nije zaboravila i na mudar raspored namještaja pri tom pazeći da njen jednogodišnji sinčić Antun ima pregršt prostora za igru i istraživanje.

Zavirite u dom Pamele Ramljak