Home Zanimljivosti Preko Facebooka traži ženu: Živjet ćeš kod mene u centru grada, naći...

Preko Facebooka traži ženu: Živjet ćeš kod mene u centru grada, naći ću ti državni posao

SHARE

Regijom kruži jedan sasvim zanimljiv oglas, a potiče od muškarca iz Hrvatske koji je poslije brojnih neuspjeha djevojku riješio da nađe putem društvene mreže Facebook.

Ovaj Zagrepčanin nudi krov nad glavom, osiguranu egzistenciju, posao ako ga nemate i ogromnu količinu ljubavi, a ima jednostavan uvjet – samo da niste iz Zagreba! Kaže da mu je njegovih sugrađanki preko glave, i da mu je potrebna dama koja nije odatle. Nitko ne zna da li je dotični gospodin bio ozbiljan ili ne, ali je njegova objava i te kako izazvala pažnju susjeda, a i šire.

Fakultetski obrazovan Zagrepčanin, tek prešao 40 godina/190, traži lijepu, vitku, skromnu, jednostavnu, umiljatu, mladu djevojku iz ostatka Hrvatske jer su sve djevojke u Zagrebu zauzete (tako tvrde iako ja znam da lažu, jer se ovdje razvodi 40 posto brakova). A, među nama, nije mi previše žao što me odbijaju jer su Zagrepčanke (njih 99 odsto) najuobraženije djevojke na svijetu. Ja to pouzdano znam jer sam muškarac koji poznaje najviše Zagrepčanki. Dođi, djevojko, u Zagreb. Živjet ćeš sa mnom u trosobnom stanu u centru grada, s osiguranom egzistencijom i velikom mogućnošću nalaženja posla s obzirom na moje mnogobrojne veze u društvenim i privatnim firmama. I na kraju, ne manje važno, što više najvažnije, dobit ćeš neograničenu količinu iskrene i čiste ljubavi. Vjeruj Severini kad kaže “ljubav te čeka pred vratima” – napisao je ovaj muškarac željan da uplovi u emotivnu vezu.