Home Društvo Bogu prepustila životne odluke: Ivana se, zbog vjere, odrekla glamura i slave

Bogu prepustila životne odluke: Ivana se, zbog vjere, odrekla glamura i slave

SHARE

Ivana Husar Mlinac 2005. godine prestala je pjevati u Divasicama. Nakon toga okrenula se obitelji i vjeri.

Ivana Husar Mlinac vlasnica je jednog od najljepših glasova na hrvatskoj glazbenoj sceni. Sa te iste scene Ivana se nekako polako povukla, iako nikad nije otišla do kraja te se s Martinom Tomčić i dalje bavi glazbom u smislu zajedničke škole pjevanja. Osim toga, izvodi duhovnu glazbu.

Svijet glamura i blještavila definitivno je napustila nakon grupe Divas, okrenuvši se Bogu i duhovnosti. “Vjera mi je u mnogočemu pomogla jer nikad ne bih donijela odluke koje sam donijela. Ovo je bilo prepuštanje i predaja. Jedna prekrasna predaja Bogu”, rekla je Ivana Husar Mlinac u razgovoru za Studentski katolički centar.

Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Nina Badrić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

“Doživjela sam predivan kontakt s Bogom i bitne stvari prepustila u Njegove ruke. Osnovala sam obitelj i počela živjeti realnijim životom. Nisam željela žrtvovati obitelj i rekla sam: “Okej, Bože. Stop. Ovako više ne ide”, dodala je glazbenica. Objasnila je i kako je odlučila povući se sa scene. “U svim neuspjesima zapamtite da Bog nikad ne kaže ne. Bog kaže jednu od ove dvije stvari: ‘Ne sada’ ili ‘Imam bolju ideju za tebe’. I zato ne brinite. Radite, gradice, trudite se i prepustite Mu velike stvari”, zaključuje Husar Mlinac.