Home Društvo U HET zaposlene četiri majke sa četvero i više djece, najavljeno još...

U HET zaposlene četiri majke sa četvero i više djece, najavljeno još 11

SHARE

U Hidroelektrane na Trebišnjici /HET/ počele su raditi četiri majke iz Trebinja koje imaju četvero i više djece, a u čijim obiteljima nitko nije bio zaposlen, potvrdili su za TrebinjeLive.info gradonačelnik Luka Petrović i direktor HET-a Gordan Mišeljić.

Petrović je kazao da je ovo bio prioritet Gradske uprave, te da ga raduje što su uspjeli riješiti ovaj problem na zadovoljstvo svih u Trebinju.

„Imamo još 11 obitelji sa troje djece, gdje ne rade ni otac i majka. To ćemo riješiti u narednih desetak dana“, poručio je Petrović.

On je kazao da je ovo odgovorna politika prema cijelom društvu, naglašavajući da ako se sada obrati pažnja na te slučajeve, da će doći vrijeme da će njihova djeca, potaknuta ovom, donositi slične i bolje odluke.

Rješavanje zaposlenja po jednog člana iz višečlanih obitelji bilo je jedno od glavnih obećanja gradonačelnika Petrovića u izbornoj kampanji i tijekom prve godine mandata.

Uprava HET-a zaposlila je 2016. godine po jednu osobu iz četiri obitelji bez zaposlenja iz Trebinja koje imaju po šestero djece.

Dodatak: Zapošljavanje i u Vodovod, Komunalno i realni sektor

Šest članova iz obitelji sa četvero djece u kojima, također, nitko nije bio zaposlen, počelo je da radi u Vodovodu, Komunalnom i realnom sektoru, potvrđeno je u Gradskoj upravi.