Home Šport Potez Line Červara ‘zapalio’ internet, mnoge je šokiralo ono što je napravio!

Potez Line Červara ‘zapalio’ internet, mnoge je šokiralo ono što je napravio!

SHARE
Naši su nakon velike drame došli do važne pobjede, a nakon utakmice na društvenim mrežama pojavila se snimka koja otkriva neobičan potez Line Červara

Hrvatski rukometaši sinoć su nakon teške muke sa 25:23 (15:12) pobijedili Bjelorusiju. Bila je to utakmica u kojoj smo sve kontrolirali, ali smo si u završnici stvorili probleme i sve se rješavalo doslovno u posljednjim sekundama.

Naši su nakon velike drame došli do važne pobjede, a nakon utakmice na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se vidi kako je Červar u posljednjem napadu Bjelorusije ometao njihova igrača.

Mnoge je takav potez začudio, a navijače Bjelorusije i šokirao. Naime, kod vodstva Hrvatske 24:23, naši protivnici imali su napad za izjednačenje. Karvatski u tim trenucima kreće prema golu Hrvatske, išao je s desne strane, uz samu aut-crtu, a Lino Červar rukama ga je pokušao zaustaviti. Foto: Twitter Srećom za nas suci to nisu vidjeli, a Bjelorusi nisu uspjeli iskoristiti taj napad.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra u subotu protiv Norveške. Kauboji će morati pružiti puno bolju igru žele li i dalje ostati u igri za polufinale Europskog prvenstva, što je priznao i sam izbornik Červar.