Home Zanimljivosti ‘IMOCKI CRNJACI’ RASTURAJU Anegdote o vozačima Autopoduzeća Imotski nasmijat će vas do...

‘IMOCKI CRNJACI’ RASTURAJU Anegdote o vozačima Autopoduzeća Imotski nasmijat će vas do suza, među njima jedna koja im je stigla iz Radišića

SHARE
Ovih dana jedna stranica je postala pravi viralni hit u imotskom kraju

Facebook stranica Imotski crnjaci svojim objavama već duže vrijeme nasmijava Dalmatince i Hercegovce. Tako je ovih dana jedna objava postala pravi viralni hit u ovom kraju. Naime, na stranici je objavljena slika autobusa “Autopoduzeće Imotski” uz opis “Post koji mi je popravio godinu”, zatim su u komentarima pratitelji počeli opisivati svoje anegdote s vozačima ovog poduzeća.

U nastavku možete pročitati neke od njih, a za više posjetite njihovu stranicu ovdje.

Jučer su, tako, objavili priču čije su mjesto radnje Ploče, a koja je nasmijala tisuće ljudi.

‘Prije 30-tak godina, ukrcam se u Pločama u Imotski bus za Dubrovnik. Pošto je bus bio poluprazan, odem nazad da spavam; vani mrak oko 4 ujutro. Nakon 10 minuta odem do vozača i kažem mu da nešto nazad smrdi, da stane i vidi, kaže on meni da nije neko prdnija. Ma nije, kažem ja, meni smrdi na topljenu plastiku. Kaže on meni, ma ne znas ti šta su ovi večerali, aj ti lezi. Vratim se ja, zamotam se, ali ne može se disat. Pokupim moje stvari i krenem prema naprijed. U tom momentu nazad vidim vatru i vičem vatra, vatra, stani otvori vrata! Vozač nije razumija i kaže stat ću ti, ali Gospe mi, neću te čekati! Autobus cijeli izgorio, nitko nije ozljeđen i kažem ja njemu: jesam li vam rekla, a on kaže: ‘Srca ti Irudova, kako si ti znala da će se zapalit? Ili si vištica, ili si potpalila’.

Ova iz Radišića je za umrijet od smijeha.

“Vozim se jednom iz Splita za Osijek upadaju neki amerikanci s ruksacima (backpackeri) nije im baš jasno je l pravi bus pitaju vozača jednog koji je bus ovo on odmahuje rukom oni pitaju drugog on samo prođe , oni ostadoše zbunjeni a pajdo viče e tužni li svatova došli u nas a ne znaju jezik hahahahahaa”

“Stojim u redu za ostavito kofere i šofer po naški viče jednoj babi “šta turaš tuten te vriće” pa se okrene prema meni i na čistom gospodskom:”a kamo ćete vi gospođo”

“Jos dok je Mile vozio ima tome i 10 godina.. linija split-imocki. Stane Mile na splitu3 da pokupi ljude i kad je vec zaguzvalo u autobusu naplati posljednjem kartu al ga posalje na zadnja vrata da udje.. Bili smo negdi oko Zadvarja kad se sitio da coviku nije otvorio vrata.”