Home Gospodarstvo DAN OTVORENIH VRATA Valamar Riviera nudi najbolje uvjete za sezonski rad u...

DAN OTVORENIH VRATA Valamar Riviera nudi najbolje uvjete za sezonski rad u turizmu

SHARE

Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu i priliku za razvoj karijere u najatraktivnijem gospodarskom sektoru.

Sezonskim zaposlenicima Valamar nudi plaću koja je 20 posto viša od prosječne plaće u turizmu, te omogućuje prehranu i odlične uvjete smještaja na teret poslodavca.

U Dubrovniku Valamar Riviera za ovu sezonu zapošljava djelatnike u niz odjela u svojim hotelima – od bara i restorana preko kuhinje pa sve do domaćinstva, a između brojnih otvorenih radnih mjesta ističu se pozicije za konobare, barmene, kuhare, pomoćne kuhare te kuhinjske radnike, sobarice i čistačice.

Kako bi sve koji su u potrazi za zaposlenjem detaljno upoznali s ponudom otvorenih radnih mjesta Valamar Riviera u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje organizira Dan otvorenih vrata u Dubrovniku koji će se održati u ponedjeljak, 29. siječnja 2018. s početkom u 10 sati u kongresnoj dvorani Elafiti 2 hotela Valamar Lacroma Dubrovnik na Babinom kuku.

Svi posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku pobliže se upoznati sa željenim zanimanjem te razgovarati sa stručnjacima iz Valamarovog tima. Svi zainteresirani kandidati predstavit će se stručnom timu Valamara kroz individualne intervjue te će tako zajednički pronaći svoje najoptimalnije radno mjesto za nadolazeću sezonu.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar je, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2018. godinu ponudio 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 400 novih ugovora za stalni radni odnos. Također, s ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi čak 18 programa nagrađivanja zaposlenika, više od 20 sati edukacija i treninga po zaposleniku, kao i redovne stimulacije.

Valamar Riviera kao lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu ove će godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu i Dubrovniku te na otocima Krku i Rabu.