Home Crna kronika Mirku Aliloviću razbili prozore na kući, supruga Iva: ‘Prokleta reprezentacija…’

Mirku Aliloviću razbili prozore na kući, supruga Iva: ‘Prokleta reprezentacija…’

SHARE
Mirkova supruga Iva je na svom Facebooku objavila kako im je netko nakon utakmice kamenjem porazbijao prozore, vitraj staklo i krov kuće na Rabu

Ni rukometaši ne mogu pobjeći bijesu navijača. Nakon što je u odlučujućoj utakmici za polufinale EP-a Hrvatska izgubila protiv Francuske (27:30) vandali su porazbijali prozore na kući vratara Mirka Alilovića. Hrvatski rukometni vratar ima kuću na Rabu.

Mirko na europskoj smotri nije bio u dobroj formi, čak ga je izbornik Červar zamijenio nakon utakmice protiv Islanda, pa ga ponovno vratio nakon Bjelorusije.

U dvoboju protiv Francuza Alilović je imao samo sedam obrana. Često je bio na meti kritika navijača, a slab učinak u porazu od Francuza huliganima je bio okidač da naprave nepodopštinu.

Mirkova supruga Iva je na svom Facebooku objavila kako im je netko nakon utakmice kamenjem porazbijao prozore, vitraj staklo i krov kuće na Rabu.

Šteta je velika. Pozvala je prijatelje s otoka za pomoć i eventualne informacije, a zatim ljutito poručila da “proklinje svaki njegov odlazak u tu prokletu reprezentaciju. Ovo mu je zadnje”.

 

 | Autor :

 

 | Autor :