Home Zanimljivosti Kad Photoshop zakaže: Oprah ima tri ruke, a Reese tri noge

Kad Photoshop zakaže: Oprah ima tri ruke, a Reese tri noge

SHARE
Greške su se uočile nakon što su iz američkog modnog časopisa objavili kako su sa naslovnice digitalno ‘uklonili’ glumca Jamesa Franca zbog optužbi za seksualno zlostavljanje

Glamurozna naslovnica 24. holivudskog izdanja časopisa Vanity Fair, na kojoj su ‘zasjale’ neke od najvećih holivudskih zvijezda, više je ličila na lošu šalu nego na glamur. Pred objektivom slavne američke fotografkinje Annie Leibovitz (68) našla se, između ostalih, voditeljica Oprah Winfrey (63) kojoj je glumica Reese Witherspoon (41) sjedila u krilu.

Iako fotografije, po mišljenju modnih znalaca izgledaju fantastično, mnogi su primijetili da se netko ‘malo zaigrao’ u obradi, te da su se fotografije zaboravile dodatno provjeriti prije odlaska u tisak, piše 24sata.hr.

Na jednoj od fotografija Oprah drži jednu ruku na boku, drugu u krilu, a trećom je primila Reese oko struka.

Greške su se uočile nakon što su iz časopisa objavili kako su sa naslovnice digitalno ‘uklonili’ glumca Jamesa Franca (39) zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Očekivano, ovakva pogreška pokrenula je lavinu ‘sprdnje’ na društvenim mrežama, a posebno veselo bilo je na Twitteru. Na račun viška udova našalila se i sama Oprah.

– Reese prihvaćam tvoje tri noge, kao što znam da i ti prihvaćaš moje tri ruke – rekla je voditeljica.

Korisnici društvenih mreža među prvima su primjetili nogu viška kod glumice.

– Ok, sada svi znate da imam tri noge. Nadam se da me možete prihvatiti onakvom kakva jesam – našalila se oskarovka.