Home Društvo Pomogao joj neznanac u vlaku: Probudila sam se, a u krilu mi...

Pomogao joj neznanac u vlaku: Probudila sam se, a u krilu mi je bilo 100 funti

SHARE
Studentica je prije toga razgovarala sa svojom majkom oko financijskih problema koje ima. Iako joj je majka preko banke poslala nešto novca, do nje on nikada nije došao zbog čega je bila u panici

Nakon razgovora s majkom, Ella Johannessen je svoj put do iz Peterborougha do Leedsa odlučila prespavati. Bila je uzrujana zbog 35 funti koje su se “izgubile u banci”, a koje joj je majka poslala zbog njezinin financijskih problema, pišu 24 sata.

Kad se probudila vidjela je da joj je netko u krilu ostavio salvetu ispod koje je bilo 100 funti te je počela plakati od sreće zbog lijepe geste. Svoju priču podijelila je na društvenoj mreži Facebook preko koje je pokušala pronaći dobru dušu koja je načula njezin razgovor i ostavila joj novac, javlja Daily Mail.

– Pričala sam s majkom na telefon o tome koliko malo novaca zapravo imam i uzrujala sam se zbog toga. Kad smo završile razgovor odlučila sam malo odspavati. Probudila sam se otprilike pola sata kasnije i primijetila salvetu u svom krilu. Ispod nje je bilo 100 funti. Počela sam plakati – bila sam neizmjerno zahvalna zbog ljubaznosti prema nekome tko me ni ne zna. Nakon užasnih 18 mjeseci u kojima sam izgubila oca i njegove roditelje ovo mi je pokazalo kako ljubaznost i dalje postoji na svijetu i ja ju mislim proslijediti dalje. Hvala osobi koja mi je poklonila novac i nadam se da će vidjeti ovo – napisala je u statusu.