Home Društvo VIDEO: Studio Pokret Međugorje pokrenuo novi projekt pod nazivom HARD BODY MEGA...

VIDEO: Studio Pokret Međugorje pokrenuo novi projekt pod nazivom HARD BODY MEGA IZAZOV

SHARE

U subotu 3.2. nutricionistica Kristina Čilić održat će odlično predavanje na temu „Kvalitetna i zdrava ishrana za urbani život“ samo za članove Hard Body MEGA izazova koji organizira Studio Pokret.

Prvi korak HB Mega izazova je sastanak svih prijavljenih članova na kojem će se upoznati s planom i programom, obaviti vaganje tijela kako bi provjerili kolike su tjelesne masnoće u tijelu, mišići te BMI. Nakon uvodnog dijela svi članovi će imati predavanje o prehrani i važnosti prehrane u dnevnom životu. Cilj programa je osvijestiti članove o utjecaju ishrane na zdravlje, te kako kvalitetno birati namirnice prema vlastitom stilu života.

Svake godine se pojavljuju neke nove dijete koje drastično smanjuju jednu od glavnih grupa hrane, ali niti jedna ne uspijeva dugoročno zato jer naše tijelo nije tako dizajnirano.
Skoro svaki obrok bi trebao sadržavati proteine, ugljikohidrate, povrće i masti. To je jedini način za dugoročni uspjeh, stvar je samo određivanja omjera i vremena unosa sukladno cilju.

Kako bi osigurali postizanje rezultata za sve svoje članove Studio Pokret je pokrenuo  ovaj izazov koji će prodrmati sve sudionike projekta te promjeniti živote onih koji budu najhrabriji!

O PROJEKTU :

Studio Pokret Međugorje pokreće HARD BODY MEGA IZAZOV samo za najhrabrije!
U projekt primamo 10 članova koji trebaju izgubiti najviše kilograma!
Hard body MEGA izazov omogućuje ti:
– praćenje rezultata
– individualan plan prehrane
– kvalitetne treninge
– odličan prostor
– stalnu podršku
I to sve BESPLATNO!
Prijavi se i uzmi život u svoje ruke, vrijeme je!
Podaci za prijavu:
-ime i prezime
-godine
-vaša sliku cijelog tijela
– cilj prijave
– ukoliko imate zdravstvenih problema obavezno napisati!

Sve podatke pošaljite na mail hardbodytrening@gmail.com ili u inbox naše facebook stranice ili na instagram. Nepotpune prijave nećemo uzimati u obzir. Kontakt informacije :063/156-320 ili 063/360-936