Home Zanimljivosti Ostavila muža i devetero djece zbog ljubavnika, evo što ona kaže o...

Ostavila muža i devetero djece zbog ljubavnika, evo što ona kaže o svemu

SHARE
Britanka Heidi Hepworth našla se na meti kritika jer je ostavila supruga s djecom zbog muškarca kojeg je upoznala preko Facebooka, a sada je odlučila o svemu progovoriti

Priča Britanke Heidi Hepworth prije nekoliko mjeseci šokirala je svijet, a ona je sada odlučila progovoriti o potezu koji je sve iznenadio.

Heidi je, naime, ostavila svoga supruga i devetero djece zbog 14 godina mlađeg muškarca iz Gambije kojeg je upoznala preko Facebooka.

Nakon veze preko interneta, odletjela je u grad Banjul kako bi se napokon uživo vidjela sa svojim dečkom Mamadouom ‘Salieu’ Jallowom, no njezin potez naišao je na brojne osude.

Nakon mnoštva kritika koje je primila, svoju stranu priče odlučila je ispričati u britanskoj emisiji Loose Woman.

Na pitanje vjeruje li da je to prava ljubav odgovorila je ako iz topa: Da, imam njegovu fotografiju na svojoj bankovnoj kartici.

U emisiji je priznala kako ima devetero djece u dobi od šest do 28 godina. Šestero njih ima iz braka s bivšim suprugom Andyjem dok je njih troje, u dobi od 24 do 29 godina, iz prethodne veze.

Kaže kako je odlazak u Gambiju planirala mjesecima te da djecu nije napustila nego ih je ostavila 28-godišnjoj kćeri koja je brinula o njima.

Njezin bivši suprug također je, tvrdi, znao da će upoznati Jallowa te ju je on i odvezao na aerodrom i poželio joj sretan put.

– Zaljubili smo se. Upoznali smo se preko Facebooka, Salieu mi je poslao zahtjev za prijateljstvo, počeli smo se dopisivati i to je trajalo tri mjeseca. Moj brak je bio gotov, imali smo mnogo uspona i podova, no razišli smo se – kaže ona.

– Kada sam prvi put razgovarala sa Salieuom, suprug i ja smo bili još zajedno. No, onda sam se odlučila rastati, a stvari između mene i Salieua su se počele razvijati – ispričala je ona.

Kaže kako njezin novi dečko dolazi u Englesku jer ima brata ondje te da nije s njom iz koristi.

– Nikada ništa nije tražio od mene. Vrijeme će pokazati. Nije me briga što drugi misle, imam 44 godine, nisam dijete. Meni su najvažnija moja djeca, a Salieu to zna – kaže ona.