Home Društvo Ima 270 kg: ‘Bila sam gladna roditeljske pažnje i zagrljaja…’

Ima 270 kg: ‘Bila sam gladna roditeljske pažnje i zagrljaja…’

SHARE

U dobi od deset godina već je imala 45 kilograma. Od svojeg džeparca je prije škole kupovala grickalice, slatkiše, kolače, gazirane sokove, hamburgere… Hrana ju je nekako tješila.

Hrana joj je postala utjeha, uživala je u njoj umjesto u zagrljajima svojih roditelja koji za nju nisu imali vremena jer su puno radili. Osjećala se vrlo usamljeno kao dijete. Priznaje da joj je hrana postala najbolji prijatelj.

Ova nesretna djevojka Karina pojavila se u TLC reality seriji “My 600lb” koja govori o ekstremno pretilim ljudima, kako je do toga došlo, kako pokušavaju izgubiti višak kilograma, na kakve neugodnosti nailaze…

Karina ima više od 270 kilograma. Kaže da je kao dijete od pet, šest godina bolovala od teškog oblika astme, no iako su napadaju bili pod kontrolom, njezini roditelji morali su raditi po nekoliko poslova da bi platili liječničke račune, prenosi Daily Mail.

– Imala sam jako teško astmu, svako malo sam bila u bolnici. Većinu vremena bila sam na kisiku – kaže.

Karina je najstarija od troje djece u obitelji. Iako je od mlađe sestre starija samo deset mjeseci, kao male se nisu puno družile jer je Karina stalno bila bolesna.

foto: Screenshot/TLC

– Sjećam se ako sam se gušila i kako je moja obitelj tada bila uz mene u bolnici. Sjećam se da sam gledala majku koja je sjedila i plakala dok me gledala kako patim – prisjetila se Karina.

S vremenom se stanje popravilo i stavljeno je pod kontrolu, a ona se počela osjećati zdravom.

– Mislila sam kako će to biti sretno vrijeme, ali bolest je financijski iscrpila obitelj pa su morali stalno raditi. Mama je radila dva posla, ustajala je rano ujutro, a otac je bio u vojsci i nije ga bilo mjesecima – objašnjava.

foto: Screenshot/TLC

Kada je bila u bolnici, sva pažnja je bila usmjerena na nju, no odjednom je to prestalo. Kaže da je silno željela malo pažnje, zagrljaj. Utjehu je počela pronalaziti u hrani, a kilogrami su se samo taložili.

U dobi od deset godina već je imala 45 kilograma. Od svojeg džeparca je prije škole kupovala grickalice, slatkiše, kolače, gazirane sokove, hamburgere… Hrana ju je nekako tješila. Osjećala se bolje kada je nešto pojela.

foto: Screenshot/TLC

– Njezina majka osjeća veliku krivnju što se to dogodilo, što je morala toliko raditi i nije imala snage i vremena posvetiti se kćeri i osigurati djeci bolji život – ispričao je Karinin otac Ezequiel.

Majka je sjedila pored oca dok je to govorio u kameru i zaplakala.

– Nisam bila prisutna i nisam dovoljno brinula o njima. Možda, da sam više bila uz djecu, ovo se ne bi dogodilo – rekla je njezina majka.