Home Šport Beljo slavio u Düsseldorfu: Ovo je zastava Hrvata iz BiH, a ne...

Beljo slavio u Düsseldorfu: Ovo je zastava Hrvata iz BiH, a ne zločinačke organizacije

SHARE

Beljo slavio u Düsseldorfu: Ovo je zastava Hrvata iz BiH, a ne zločinačke organizacije

Mostarac je savladao Gruzijca Mindia Nozadze. Uprkos činjenici da nije bio potpuno spreman, Beljo je slavio nokautom u prvoj rundi i stigao je do nove pobjede.

Nakon pobjede Mostarac se oglasio na svom Facebook profilu i objasnio zašto se na proglašenju pobjednika pojavio sa tri zastave.

– Pobijedio sam nokautom u prvoj rundi. Protivnik je padao nekoliko puta i to je to… Bogu hvala, nisam povrijedio šaku. Valjda. Jer još mi je pod blokadom. Hvala svima i ne treba od ovog praviti bauk. Idemo dalje! Bog vas blagoslovio i nemojte sad opet komentare o zastavama i svemu tome. Uvijek je isto i ostat će tako dok god budem boksao, a i poslije u mom srcu. Zastava Bosne i Hercegovine na meni jer je to zemlja u kojoj živimo. Zastava Hrvata iz Bosne i Hercegovine (ne zločinačke organizacije, je u mom srcu i srcu mog naroda) i Ramska jer je to moja djedovina… Volim ovu zemlju. Živjeli su mi tu djedovi i volio bih da žive i unuci i to sam reko milijun puta… Živjeli i mir vam – poručio je Beljo na svom Facebook profilu.

Beljo je nedavno u žižu sportske javnosti dospio nakon što je na društvenim mrežama iskazao podršku ratnom zločinci Slobodanu Praljku.