Home Crna kronika Ženu koju su u Cazinu istukli muž i ljubavnik otkrile poruke u...

Ženu koju su u Cazinu istukli muž i ljubavnik otkrile poruke u telefonu

SHARE

Policiji u Cazinu u ponedeljak je prijavljen neobičan slučaj nasilničnog ponašanja u kojem su glavni akteri bili mlađa žena, koju su istukli njen nevjenčani suprug, te ljubavnik.

Policiji je u ponedjeljak predvečer stigla anonimna prijava da je došlo do svađe ispred jedne zgade u Cazinu u kojoj učestvuju dva mladića i ženska osoba.

U MUP-u Unsko-sanskog kantona je potvrđeno da im je prijavljeno da postoje “određeni problemi” između P. A. (31), njenog pet godina mlađeg supruga B. A., te P. Š. (23) sa kojim je ona također bila u ljubavnoj vezi.

– Dolaskom na lice mjesta patrola je utvrdila da su oni napali P. A. koja je pritom zadobila lakše povrede. U toku je dokumentovanje krivičnog djela nasilničko ponašanje protiv B. A. i P. Š. – rekli su u MUP-u Unsko-sanskog kantona.

Nezvanično, žena sa nevjenčanim suprugom ima dvoje male djece, a afera sa 8 godina mlađim ljubavnikom počela je ne baš tako davno.

– Kada je njen suprug, sa kojim živi u istom stanu posumnjao da se nešto dešava, lako je došao do tog momka. Priča se da je on u njenom mobilnom telefonu našao poruke koje su upućivale na to da možda ima ljubavnika i da afera traje oko godinu dana – ispričali su “EuroBlicu” mještani Cazina sa kojima smo razgovarali.

Navodno je njen suprug, želeći da raspravi stvari sa mladićem, pozvao njegov broj, predstavio se i rekao ko je, te tražio da se sastanu i popričaju o svemu.

U ponedjeljak je P.Š. došao do zgrade u kojem živi par. Mladi ljubavnik po svemu sudeći nije znao da P.A. ima muža, pa se i sastao sa njim kako bi mu to objasnio i rekao da je i on prevaren.

Ispred ga je sačekao B. A., počeli su razgovarati, svađati se, a onda su shvatili u jednom momentu da su obojica nasamareni.

– Poprilično se dobro čulo šta su pričali. Jedan drugog su optuživali, a kada se ona umiješala u njihovi svađu, tada je sve postalo gore. Prvo su njoj izgovorili neke ne baš lijepe riječi, a onda su je odgurnuli. Navodno su joj udarili i po šamar obojica, ljuti što ih je obojicu nasamarila – priča mještanka Cazina.

Očevici pričaju da se situacija smirila do dolaska policije i da nijedan od njih nije negirao šta se dogodilo.

Povrijeđenoj ženi pružena je pomoć u Domu zdravlja u Cazinu. Osim stresa, nije pretrpjela ozbiljnije fizičke povrede.

Njenog nevjenčanog supruga, te mladića sa kojim je bila u vezi vjerovatno očekuje policijski izveštaj zbog nasilničkog ponašanja.