Home Crna kronika Radnica kladionice prokockala novac pa lažno prijavila krađu

Radnica kladionice prokockala novac pa lažno prijavila krađu

SHARE

Zvornička policija podnijela je Okružnom tužiteljstvu u Bijeljini izvještaj protiv Danijele V. iz Zvornika zbog sumnje da je lažno prijavila da je opljačkana kako bi prikrila nedostatak novca u blagajni kladionice u kojoj je radila.

Danijela je Policijskoj stanici Zvornik, 31. prosinca prošle godine, prijavila da je toga dana u Ulici Patrijarha Pavla u Zvorniku nepoznata osoba presrela i poprskala nepoznatim sprejem po licu, a zatim uz upotrebu fizičke snage otrgla joj iz ruku torbicu u kojoj se nalazila određena količina novca.

Danijela je, navodno, policiji kazala da joj je oteto više od 1.500 KM. Radeći na rasvjetljavanju slučaja, policajci PU Zvornik su nakon poduzetih mjera i radnji na provjeravanju navoda prijave, došli do saznanja da je Danijela. V. lažno prijavilakazneno djelo, u namjeri da prikrije manjak novca u blagajni sportske kladionice u kojoj je bila zaposlena.

Spomenuti novac zapravo je uložila u igre na sreću u kladionici u kojoj je radila i sve je izgubila. Kako bi to prikrila, prijavila je pljačku, svjesna da kazneno djelo nije učinjeno, piše Faktor.ba.

jabuka.tv