Home Kultura FOTO Više od 700 gostiju u Dortmundu uživalo u pjesmama sa Petrom...

FOTO Više od 700 gostiju u Dortmundu uživalo u pjesmama sa Petrom Grašom

SHARE

Petar Grašo, miljenik hrvatskog iseljeništva i jedan od najpopularnijih pjevača na našoj glazbenoj sceni,  oduševio je prepunu dvoranu Grammophon u Dortmundu povodom godišnje proslave NK Zagreb Dortmund.

– Hvala publici u Dortmundu koja me je ovako primila i pružila mi šansu da i pjevam. Uvijek rado pjevam u našem iseljeništvu ali na žalost zbog prevelikih obaveza ne uspijem tako češće dolaziti -rekao je Grašo za Fenix magazin.

Grašo je otpjevao svoje velike hitove kao ‘Moje Zlato’, ‘Uvik isti’ , ‘Volim i postojim’, a kruna večeri je svakako njegov najnoviji singl balada ‘Ako te pitaju’.

-Pjesma je već šesti tjedan na prvom mjestu na nacionalnoj top ljestvici po glasovima publike i radio postaja. To zapravo znači koliko smo pogodili sa tom nekom emocijom i sretan sam da to ljudi prepoznaju-rekao je Grašo.

Uz Grašu na proslavi NK Zagreba, jednog od najstarijih hrvatskih klubova u njemačkoj saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija, nastupili su KUD Kraljica Katarina. Svojim su plesovima i nošnjama publici približili tradiciju i običaje Hrvata iz Srednje Bosne.

Publiku su još na usijanom podiju držali VIS Jorgovani sa Damirom Žilićem koji je pjevao pjesme iz svih krajeva naše domovine, a u pauzama goste je zabavljao DJ Josepo.

Fenix-magazin/Zvonko Bosnić/Daniel Bošnjak