Home Crna kronika HOROR U NJEMAČKOJ: Silovali učenice, pa ih nakon toga vozili kućama, jedan...

HOROR U NJEMAČKOJ: Silovali učenice, pa ih nakon toga vozili kućama, jedan čak dao broj telefona da ostanu u kontaktu

SHARE

Grupa mladića osumnjičena je da je silovala nekoliko maloljetnih učenica na Ruhrskom području. Tri osobe, u dobi od 19 do 23 godine, već su u pritvoru, izvijestila je policija. Jedan osumnjičenik (18) je u bijegu.

Također se istražuje i 16-godišnjak, čiji se identitet zna, ali zbog svoje dobi nije uhićen, piše Die Welt.

Između ostalog, istražitelji ih optužuju za silovanje i seksualni napad. Policija je priopćila kako su žrtve tri 16-godišnje djevojke.

Prema dosadašnjoj istrazi, došlo je do silovanja u prosincu prošle godine i siječnju, kao i do pokušaja silovanja u siječnju. Policija pretpostavlja da su bila barem još tri slučaja, ali žrtve još nisu poznate.

„Riječ je o osobito teškim i nasilnim djelima”, izjavio je glasnogovornik policije Lars Lindemann na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji  tužitelja i policije u srijedu.

Navodni počinitelji kontaktirali su djevojke putem društvenih mreža ili poznanika. Postupak je uvijek bio isti. Prvo, jedan mladić iz grupe bi se sastao s djevojkom. Tada bi došli i drugi muškarci. Automobilom bi se vozili dok ne dođu do nekog udaljenog mjesta, poput šume, i tu bi došlo do seksualnih prijestupa. Četiri mladića uvijek su bila uključena.

Inače, kako Bild javlja, nakon silovanja, počinitelji bi čak vratili žrtve kućama, a jedan je dao djevojkama njegov broj, želio je ostati u kontaktu…

Istražitelji su posebno šokirani brutalnim pristupom i da su se počinitelji žrtvama rugali kada bi se međusobno dopisivali. Navodno su se i ‘šalili’ oko toga kako je jedna od žrtava plakala toliko da je silovanje moralo biti prekinuto!