Home Crna kronika Muškarac zaklan pred očima vlastite djece, ubila ga nevjenčana supruga?

Muškarac zaklan pred očima vlastite djece, ubila ga nevjenčana supruga?

SHARE

DANAS se u popodnevnim satima u ulici Pavleka Miškine u mjestu Gola kod Koprivnice dogodio strašan zločin.

Kako javlja portal Podravski.hr, 46-godišnji Dejan Slivar, otac troje malodobne djece, pronađen je oko 17:40 mrtav u obiteljskoj kući. Policija je potvrdila tek da sumnja u nasilnu smrt, ali portal Podravski.hr doznaje da se zločin dogodio pred očima dvoje male djece i to u trenucima kad se Slivar igrao s njima.

Policija je za Index potvrdila kako se radi o ubojstvu muškarca, ali nisu htjeli odavati više informacija, bar dok ne bude dovršen očevid.

Susjedi navode da se sumnja kako je Slivara ubila njegova nevjenčana supruga. Navodno je zaključala ulazna vrata, a potom partnera zaklala nožem pred očima djece.

Slivar i njegova nevjenčana supruga bili su posvađani, javlja epodravina.hr. Ona ga je bila napustila, a nedavno se vratila s vlastitim djetetom i u visokom stupnju trudnoće.

Treće Slivarovo dijete bilo je izvan kuće i, prema dostupnim informacijama, upravo je ono pozvalo policiju i hitnu pomoć.Policija zatekla stravičan prizor u kući

Podravski piše kako je Slivarova nevjenčana supruga nakon ubojstva odbila pustiti policiju u kuću, pa su morali nasilno ući. Tamo ih je zatekao strašan prizor – čovjek u lokvi krvi i prestravljena djeca u šoku.

Napadačica je prebačena u bolnicu, a trenutno se čeka na dolazak djelatnika Centra za socijalnu skrb, koji moraju odlučiti što s djecom, koja su jedini svjedoci zločina.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, priopćila je koprivničko-križevačka policija.

Tko je ubijeni Dejan Slivar?

Kako javlja portal epodravina.hr, Dejan Slivar bavio se stočarstvom i uslugama prijevoza, a bio je brat bivšeg predsjednika RK Gola, Davora Slivara. Bio je veteran Domovinskog rata.

Majka troje djece Dejana Slivara preminula je prije nekoliko godina.