Home Gospodarstvo Otvorena nova poslovnica Hrvatske pošte u Ljubuškom

Otvorena nova poslovnica Hrvatske pošte u Ljubuškom

SHARE
Predsjednik uprave Hrvatske pošte Mostar Mate Rupčić i načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić u četvrtak su presijecanjem vrpce otvorili novu poslovnicu HP Mostar u Ljubuškom.

Nova poslovnica nudi cijeli asortiman poštanskih i financijskih usluga, a moderniji izgled i kvalitetna infrastruktura, kojima će se odnos pošte i korisnika podići na višu razinu, omogućavaju pružanje svih postojećih kao i novih usluga koje pošta namjerava u budućnosti nuditi kroz svoju mrežu, priopćeno je iz HP Mostar.

Također, šaltersko poslovanje u usluživanju građana odvojeno je od usluživanja poslovnih subjekata kroz organizacijski dio ‘Dostava’ koji će pružati usluge dostave i isporuke paketa, pismovnih pošiljaka i ‘Brze pošte’.

Na taj način pošta otvara veće kapacitete za dostavu pošiljaka, paketa i ‘Brze pošte’ za poslovne korisnike te postavlja kontrolirani sustav za isporuku pošiljaka po uzoru na najmodernije svjetske poštanske operatore.

Poslovnica HP Mostar u Ljubuškom prva je poslovnica tog tipa u kojoj su u potpunosti odvojeni usluživanje građana i usluživanje poslovnih korisnika.

U HP Mostar navode kako će u idućem razdoblju, sukladno mogućnostima, nastojati takav model primijeniti u svim svojim poslovnicama.

Svečanom otvorenju, uz ostale članove Uprave HP Mostar, nazočili su i predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić, ministar financija Zapadnohercegovačke županije Toni Kraljević te gosti iz Zagreba Mario Bebić, direktor Divizije mreža Hrvatske pošte i Željko Zorica, član Nadzornog odbora HP Mostar.