Home Zanimljivosti Slavonski milijunaš: Zatvorit će kredite i opušteno živjeti

Slavonski milijunaš: Zatvorit će kredite i opušteno živjeti

SHARE
Potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je milijunaš iz Slavonskog Broda koji nam se javio ovih dana, kažu u Hrvatskoj Lutriji.

– Nakon kraćeg telefonskog razgovora o dobitniku ne znamo puno više, no nije riječ o mladom konobaru kako su u javnosti kružile priče. Ono što znamo je da je dobitnik 26.175.033,09 kuna bliže pedesetim godinama i da je zajedno sa suprugom na prodajnom mjestu Tiska iz zabave odigrao jednu kombinaciju Eurojackpota. Baš kao i mnogi drugi igrači koji se petkom nadaju da će njihovi brojevi biti dobitni, no ovog puta sreća je odlučila krenuti put Slavonskog Broda – priopćili su iz Lutrije, pišu 24 sata.

Dobitnik još ne vjeruje kako je osvojio ovoliki iznos, a napominje kako će, kad zatvori kredite, nastaviti opušteno živjeti. Nakon odbitka poreza na dobitke, ostat će mu na raspolaganju više od 18,3 milijuna kuna koje može preuzeti od 19. veljače (10 dana od dana izvlačenja).

Iz Lutrije su poručili kako čestitaju dobitniku i nadaju se da će još ovakvih dobitaka biti još. U sljedećem kolu, 16. veljače, Eurojackpot iznosi jamčenih 74 milijuna kuna.