Home Društvo ALBANCI VLADAJU SRBIJOM! Aleksandar Vučić je Albanac – njegov otac je novinar...

ALBANCI VLADAJU SRBIJOM! Aleksandar Vučić je Albanac – njegov otac je novinar Fahri Musilu!?

SHARE

Mladi radikal koji je pod mentorstvom Vojislava Šešelja uspio u naumu zahuktavanja rata u Hrvatskoj, miljenik je srpske nacije koja je na posljednjim predsjedničkim izborima masovno zaokruživala njegovo ime u nadi da je njegov radikalizam još uvijek živ. No, čini se kako su se prevarili. Aleksandar Vučić bio je radikal po potrebi, jer u doba ’90-tih svaki Srbin sumnjivih krvnih zrnaca bio je pod povećalom. Srpstvo je tada, na ovaj ili onaj način, valjalo dokazati…

Ovaj “Srbin nad Srbima” kao zmija noge pokušavao je skrivati činjenicu da je njegova obitelj u Drugom svjetskom ratu s pravoslavne prešla na katoličku vjeru, no kada se sve otkrilo, nije se trudio osporiti tu činjenicu, između ostalog i zato što je potkrijepljena dokumentima.

“Prepustio je Kosovo zbog oca Albanca”

Podatak o olakom odricanju od pravoslavlja njegovih predaka za njega ni upola nije bio tako poguban kao vijest koja je svojedobno poharala Srbiju, ali i šire. Makedonski portal “Lokalno.mk” prvi je medij koji je „načeo” priču o Vučićevom ocu za kojeg se tvrdilo da nije Anđelko Vučić, već albanski novinar Fahri Musliu, dugogodišnji kolega Aleksandrove majke s kojom je kao novinar zajedno radio za Tanjug.

Tiskovine, dnevnici, o ovome su imali različite teorije, no u jednom su bili posebno složni: Albanac Fahri Musliu je Vučićeva “slika i prilika”. Zbog pritiska medija koji su sve više istraživali o ovom slučaju, ali i javnosti koja je već donijela zaključak kako je Vučićev otac Albanac, oglasio se i Fahri Musliu:

„Ne poznajem Aleksandra Vučića. Njegova majka bila mi je kolegica, no nikada nismo imali ništa više osim činjenice da smo radili zajedno i bili kolege. Ova tvrdnja je samo spekulacija”, izjavio je.

Srpska javnost ovu je krvnu vezu odmah spojila s Vučićevim olakim puštanjem odcijepljenja Kosova od Srbije tumačeći kako “krv nije voda te kako je Vučić to dopustio zbog oca Albanca, ali i Zapada koji je na tome inzistirao”.

Autor: Dnevno.hr