Home Zanimljivosti Potresna ispovijest Mamićeve nevjeste: Birao je alkohol i nasilje prije mene, to...

Potresna ispovijest Mamićeve nevjeste: Birao je alkohol i nasilje prije mene, to je bolest koja oduzima život cijeloj obitelji

SHARE

Tija Jurčić, odnedavno supruga sportskog menadžera Marija Mamića, po prvi put je progovorila o torturi koju je svakodnevno doživljavala u djetinjstvu. O svome biološkom ocu nerado govori, a jedinu pravu obitelj vidi u saborskome zastupniku Ljubi Jurčiću, koji ju je posvojio nakon što je ostala bez roditelja.
“Kada dolaziš iz doma gdje bolest oduzima život svim najbližim članovima obitelji, gdje biološki otac bira alkohol i agresivnost prije svoga djeteta, odrastaš na ulici i vidiš pravo zlo, počneš na sve gledati drukčije”, otkrila je Tija za časopis Story.
Mračni detalji iz djetinjstva oblikovali su je, kaže, u osobu kakva je danas, a trebale su joj godine da konačno uspije situaciju sagledati s odmakom.
“Moj biološki otac bio je alkoholičar i nasilnik. Upravo zato nikad nisam popila kap alkohola ni probala ikakva opojna sredstva”, iskreno je otkrila neke mučne detalje.
Za supruga pak, ima samo najljepše riječi. Kaže da joj je konačno netko vratio osmijeh na lice i pružio toliko željenu sigurnost i mir.