Home Crna kronika UŽAS KOD KOPRIVNICE ISTRAŽITELJI VEĆ ZNAJU MOTIV UBOJSTVA? Prvi susjed: ‘Uvijek...

UŽAS KOD KOPRIVNICE ISTRAŽITELJI VEĆ ZNAJU MOTIV UBOJSTVA? Prvi susjed: ‘Uvijek je bila šutljiva, nije se puno družila. Ona je psihički bolesnik, teški monstrum’

SHARE

Zbog sumnje da je u četvrtak u pograničnom mjestu Goli kuhinjskim nožem ubila Dejana Slivara, 46-godišnjeg nevjenčanog supruga policija je uhitila 28-godišnju Slađanu, koja je uz policijski nadzor zbog ozljeda zadržana u koprivničkoj bolnici.

Koprivničko-križevačka policija u petak je izvijestila kako je osumnjičena oko 16.30 sati u sobi obiteljske kuće u Ulici Pavleka Miškine kuhinjskim nožem zadala ubodne rane nevjenčanom suprugu, od kojih je na mjestu umro.

Osumnjičena je ozlijeđena prevezena u koprivničku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju uz nadzor policije.

Podravski.hr neslužbeno doznaje kako se radi o ozljedi ruke u kojoj je držala nož kojim je izbola nevjenčanog partnera. Muškarac se, po svemu sudeći, očajnički branio od suludih nasrtaja.

Da stvar bude još gora, osumnjičenica je u visokom stupnju trudnoće i trebala je uskoro roditi.

Dejan Slivar otac je troje malodobne djece čija je supruga preminula prije pet godina. Žena (27), inače Riječanka, bila je njegova nevjenčana partnerica s kojom se upoznao prije dvije godine. Užasno ubojstvo, prema neslužbenim informacijama, dogodilo se u obiteljskoj kući pred očima dvoje najmlađe Slivarove djece. Treće, najstarije dijete pozvalo je hitnu i policiju i čini se kako nije svjedočilo samom zločinu.

Policija je na mjesto užasa stigla jučer oko 17.40 sati, ali žena ih nije pustila u kuću pa su morali provaljivati. Prizor koji su tamo zatekli doslovce ih je šokirao. Muškarac je nepomično ležao u lokvi krvi, izmasakriran kuhinjskim nožem, a djeca su bila u tolikom šoku da su se nekontrolirano tresla. Kako se može čuti iz istražiteljskih krugova, motiv strašnog ubojstva vjerojatno je patološka ljubomora.

Slivarova djeca uza suglasnost Centra za socijalnu skrb sinoć su zbrinuta u kući njegova brata u Goli, inače poznatog koprivničkog mesara. Pod stalnim su nadzorom socijalnih službi i pružena im je stručna pomoć.

Što se dogodilo oko 17.40 u Ulici Pavleka Miškine, i u kakvom su odnosu bili Slađana i Dejan Slivar, iz svoga je kuta novinarima epodravine ispričao susjed Franjo Rac.

– Baš sam došao iz Bjelovara kada se to dogodilo pa nisam ništa čuo, ali moj sin je čuo galamu i vrisku u dvorištu. Mislio je da nije ništa strašno pa nije reagirao, nije imao pojma da se događa nešto tako strašno – prisjetio se on.

Naglasio je da je ovo još jedna tragedija za obitelj Slivar, jer su djeca sada bez oba roditelja.

– Ona je bila otišla od njega, nije je bilo neko vrijeme. Otišao je po nju i ponovno je doveo, i kroz to kratko vrijeme dogodio se ovaj tragičan slučaj. Ona je inače iz Rijeke, znaju se dulje od dvije godine. Jadna djeca, ostala su najprije bez majke, preminula je od raka i bila je jako dobra osoba. Sada su i bez oca. Jako žalosno. Svi smo jako uznemireni, to se u Goli ne događa – rekao je Franjo Rac.

Kao što je rekao, na njega nije ostavila dojam stabilne i prilagođene osobe, a današnji događaj ide tome u prilog.

–  Uvijek je bila šutljiva, nije puno komentirala, nije se puno družila. Vjerojatno su se i svađali, iako u zadnje vrijeme nije bila tu. Nije normalna osoba, to je sigurno, da je normalna ne bi do ovoga došlo. Ona je psihički bolesnik, teški monstrum – potresen je Franjo Rac.