Home Zanimljivosti UŽASNO… Tradicionalni ples za Valentinovo u jednoj školi ima pravilo za curice...

UŽASNO… Tradicionalni ples za Valentinovo u jednoj školi ima pravilo za curice koje je jako razljutilo ovu mamu

SHARE

U jednoj školi djeca imaju organizirani ples na Valentinovo, a mama Natalie se šokirala kad je saznala njegova stroga pravila

Natalie Richard ostala je u šoku kad je saznala da njezina kćer ne smije reći ‘ne’ na bilo čiji poziv na ples koji se održava na Valentinovo u Osnovnoj školi Kanesville. Prvo je razgovarala s kćerkom, a potom i s njezinom učiteljicom kako bi vidjela o čemu se točno radi, piše Cosmopolitan.

Vrijeme je za promjene

Natalie je prvo mislila da je njezina mala kćer sve krivo shvatila u školi i čak ju je pokušala uvjeriti da stvari ne funkcioniraju tako. Nešto ju je ipak tjeralo da ispita cijelu situaciju pa je nazvala školu da provjeri informacije. Učiteljica s kojom je razgovorala rekla je kako djeca ne smiju odbiti onoga tko ih pita za ples, a ovo je mamu stvarno naljutilo.

Neobično pravilo vrijedi već dugi niz godina u školi i nitko se do sada nije bunio, a navodno potiče ljubaznost i druženje djece. Natalie u ovome vidi veliki problem jer se curicama šalje loša poruka da uvijek na sve moraju reći ‘da’.

Nakon cijelog ovog slučaja pravilo se i dalje nije promijenilo, ali učiteljice su rekle kako će poraditi na njemu i kako će pripaziti da u budućnosti ne koriste način razgovora koji tjera curice na bilo što.