Home Šport Menalo: General Mijo Jelić me otkrio, on je zaslužan za moj uspjeh

Menalo: General Mijo Jelić me otkrio, on je zaslužan za moj uspjeh

SHARE

Novopečeni bh. reprezentativac potpisao je nedavno petogodišnji ugovor sa zagrebačkim Dinamom, kojem će se pridružiti tek na ljeto.

Nakon potpisa za ModreLuka Menalo dao je intervju za Sportske novosti u kojem je otkrio nekoliko zanimljivih detalja.

“Znao sam da su u Dinamu uvjeti na visokoj razini u odnosu na ostatak HNL-a, a pogotovo kada usporedim situaciju s Premijer ligom BiH. Impresioniran sam onim što sam vidio na Maksimiru. Siguran sam da ovdje imam sve uvjete za dodatni napredak”, započeo je Menalo na početku razgovora za SN.

Dotaknuo se potom trojice reprezentativaca Bosne i Hercegovine, koju vodi prosljavljeni hrvatski igrač Robert Prosinečki.

“Gojaka znam jer smo zajedno igrali za mladu reprezentaciju. O Hodžiću i Hajroviću sam čuo sve najbolje.”

Upravo Robi dao je debitantsku priliku mladom ofenzivcu nedavno u prijateljskoj utakmici BiH reprezentacije protiv SAD-a.

Kako je reagirala obitelj na potpis za hrvatskog doprvaka?

“Svi su bili sretni. Drago im je što se sve ovo događa. U cijeloj priči meni su prepustili da sam donesem konačnu odluku. Da nemam vjere u sebe sigurno bih ostao još u Širokom. Znam kakva su očekivanja u Dinamu od svakog nogometaša i siguran sam da to mogu ispuniti”, rekao je Menalo.

Na kraju, ovaj mladić iz Viišića otkrio je i tko je najzaslužniji za njegov uspon u karijeri.

“U Čapljini me otkrio, a zatim doveo u Široki Brijeg, general Zlatan Mijo Jelić i ovim putem mu se od srca zahvaljujem. Nadam se da ću ispuniti njegova očekivanja.

Naravno u ovoj priči ne smijem izostaviti ni trenera Gorana Sablića koji je iz mene izvukao ono najbolje”, završio je Menalo.

jabuka.tv