Home Zanimljivosti ”NA ŽALOST DUŠMANA” Cetinski o najtežem danu u životu: “Svjedok mi...

”NA ŽALOST DUŠMANA” Cetinski o najtežem danu u životu: “Svjedok mi je Bog. Nisam bio ni drogiran, ni pijan, išao sam osam na sat”

SHARE

Tony Cetinski iza sebe ima respektabilnu karijeru obilježenu mnogim hitovima. Otkrio nam je kako je proveo Valentinovo, ali i kako se danas osjeća nakon prometne nesreće s kobnom posljedicom u kojoj je sudjelovao.

Danas stvara u miru svog Rovinja, u koji se s Dubravkom preselio prošle godine. I upravo kad je trebalo nastupiti mirno razdoblje njegova života, u studenom je, nakon kobne nesreće, proživio najteži i natužniji dan u životu. “Službeno, ja nisam dobio nalaz obdukcije, ali sam svjestan i znam dobro što se dogodilo i očekujem da će to biti onako kako treba, po pravici. Svjedok mi je Bog zato što definitivno, policija nije podnijela nikakav, kako se to kaže, nije prijavila nikakav prekršajIšao sam osam na sat, na žalost mojih dušmana i neprijatelja nisam… Već dugo godina živim uredan život, nisam bio ni drogiran ni pijan, kažem, na njihovu žalost, a sad što će naći… Čovjek je definitivno ležao na cesti. Najbolje je pričekati da bude to sad službeno i onda da mogu reći da mi je duša na mjestu”, zaključuje Cetinski.

Tony Cetinski (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Zadovoljan je što se nakon nesreće probudila, kako je naziva, “tiha masa” ljudi koji su stali uz njega, a koja inače nema potrebu ispod članaka na internetu komentirati tuđe živote. Što nam je još otkrio legendarni glazbenik, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)