Home Crna kronika Majstor ga nije primio, on poludio pa zapalio svoje auto i prijetio...

Majstor ga nije primio, on poludio pa zapalio svoje auto i prijetio mu smrću

SHARE

Policija iz Kozluka uhitila je u četvrtak 26-godišnjeg Radeta T. iz Zvornika zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničko ponašanje.

Policiji je oko 13 sati prijavljeno da je u mjestu Pilica u Zvorniku zapaljen automobil Audi, te da Rade T. nožem prijeti muškarcu koji je prijavio paljevinu, prenosi Faktor.

Kako se neslužbeno navodi, Audi pripada Radetovoj majci, ali ga on koristi. Rade je najvjerojatnije zbog nekog kvara otišao kod automehaničara, međutim, ovaj ga nije mogao odmah primiti, te mu je navodno kazao da dođe kasnije.

Međutim, Radetu je zbog toga bilo krivo, te je zapalio Audi, a potom otišao po nož i vratio se kod automehaničara. Prema neslužbenim informacijama, on je automehaničaru i njegovoj djeci prijetio nožem, te im je govorio kako će ih pobiti i zapaliti im kuću.

Automehaničar je u međuvremenu pozvao policiju, a tijekom cijele ove “frke”, Radetu je ispao nož kojim je prijetio, nakon čega se udaljio sa tog mjesta.

– Nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, protiv R. T. će nadležnom tužiteljstvu biti dostavljen izvještaj zbog počinjenog kaznenog djela nasilničko ponašanje, priopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.