Home Zanimljivosti SRPSKOG PJEVAČA UDARIO GROM, PA GA POKOPALI S HARMONIKOM: Lopovi otkopali grob...

SRPSKOG PJEVAČA UDARIO GROM, PA GA POKOPALI S HARMONIKOM: Lopovi otkopali grob da uzmu instrument, a on bio ŽIV!

SHARE

Grob je međutim otkopan kako bi uzeli harmoniku i tom prilikom pljačkaši grobova su ga pronašli živog. Nastala je prava pometnja. Njegov otac je tražio sudionike tog događaja da bi ih nagradio, ali nikada se niko nije javio.

Pjevač narodne muzike i autor mnogobrojnih hitova Milanče Radosavljević (74), koji živi pored Obrenovca, u mladosti je doživio kliničku smrt.

Naime, kako prepričavaju mještani, svoje krive i neuobičajeno raspoređene prste Milanče tumači nesretnim slučajem koji je po mnogo čemu nelogičan. Njegove kolege, a i mještani gdje živi pričaju da ga je grom udario u drvo ispod kojeg je sjedio.

Doživio je kliničku smrt, ali ga je obitelj ispratila na vječni počinak i sahranila ga zajedno sa harmonikom.

Grob je međutim otkopan kako bi uzeli harmoniku i tom prilikom pljačkaši grobova su ga pronašli živog. Nastala je prava pometnja. Njegov otac je tražio sudionike tog događaja da bi ih nagradio, ali nikada se niko nije javio.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Milanče Radosavljević vlasnik je mnogih hitova “Pozdravi draga sina” i “Ti ode zauvek”, “Ustala je majka rano”, “Ti živiš negde daleko”, “Dao bih ovo malo života”, “Jedna žena plave kose”, “Anđelija”, “Ti ne znaš kako je mojoj duši”, “Ti si htela i što nisi smela”, “Za ljubav sam mladost dao”, “Otišli smo, ti ostade majko”…