Home Društvo “TAKO STUDENTI ŽELE” // Popularna splitska diskoteka uvodi cajke u svoj program?

“TAKO STUDENTI ŽELE” // Popularna splitska diskoteka uvodi cajke u svoj program?

SHARE

Klub Zenta, nekad kultna O’Hara, ne posluje po očekivanjima Gordana i Bruna Šestića, novih najmoprimaca prostora u vlasništvu vaterpolo kluba POŠK.

Predsjednika POŠK-a Mladena Mijača neugodno je iznenadio oglas kojim Šestići daju u najam dobro uhodani klub po cijeni od 50 tisuća kuna mjesečno.

– Baš su nas iznenadili. Odvjetnik mi je javio za oglas. Odmah sam reagirao. To je kršenje ugovornih obaveza. Ne mogu dati klub u podnajam. Od toga neće biti ništa. No, što ako prodaju tvrtku? S tvrtkom imamo ugovor, kazao nam je Mijač.

Upravo to bi se i moglo dogoditi.

– Ideja je bila da testiramo tržište, vidimo koliko vrijedimo. Tražimo i aktivno partnera u Engleskoj. Podnajam ne možemo dati, to je jasno, ali netko bi mogao kupiti firmu, kazao je Bruno Šestić.

Mijač ih je odmah po dojavi za oglas nazvao da vidi u čemu je stvar.

– Rekli su mi da su napravili nekakav balon, pustili u eter. Tvrde da im cilj nije davanje u najam nego ispitivanje tržišta da li ima zainteresiranih tko bi to uzeo pa bi onda s nama razgovarali. Ja se lagano bojim da to nije neka odstupnica, kaže Mijač.

Pravno zasad neće ništa pokretati, inzistirat će da se i dalje plaća redovan najam koji je, u međuvremenu s 41 tisuće kuna pao na nekih 36 tisuća kuna. Šestići su inače oglasili da prostor daju u najam za 50 tisuća kuna, što je bila prvotna visina najma s PDV-om.

PLUS:  Sudionici utrke mira koji trče kroz 100 zemalja sutra stižu u Šibenik

Jedna od novina u programu Zente bit će i komercijalni program, tj. cajke. Mijač kaže da je najmoprimac autonoman u kreiranju programa. Bruno Šestić kaže da preko ljeta za tim nema potrebe kada je Split prepun stranih turista, no sada njih nema, a mladi traže – cajke.

– Takav je interes tržišta. Petkom se pusti pokoji narodnjak. Studenti to traže. Polako to uvodimo. Neka tržište odluči, kazao je Šestić za Index.