Home Tech Škola programiranja Enter prima nove polaznike tečajeva

Škola programiranja Enter prima nove polaznike tečajeva

SHARE

Danas se gotovo sve grane industrije oslanjaju na tehnologiju da bi mogle funkcionirati. Programi omogućuju stručnjacima u zdravstvu, poslovanju, prodaji, izgradnji, grafičkom dizajnu, profesorima i drugima da obavljaju svoje dužnosti s nikad većom lakoćom i fleksibilnošću – a sve to dugujemo programerima.

Kreativni ste? Kodiranje nije nužno krajnji cilj, nego sredstvo. Ako naučite kodirati moći ćete napraviti svoje igrice, web stranice i alate.

Mislite da je za Vas “prekasno”? Glupost! Nikada nije prekasno naučiti kodirati. Čak i ako niste početnik, sigurno možete i Vi nešto novo naučiti. Što više znate, više možete napraviti.

Najteža stvar kod učenja bilo kojega jezika je pronaći dobro mjesto za početak. Škola programiranja Enter u Širokom Brijegu tu je da Vam u tome pomogne.

Škola programiranja Enter pravo je mjesto za početak učenja

Uđite s nama u svijet računala. Ne trebate se bojati da ćete nešto slomiti, ionako je sve virtualno, navode iz Škole programiranja Enter.

U ponudi su tečajevi za sve generacije. Srednjoškolci i odrasli mogu naučiti osnove programiranja u C jeziku, baze podataka, web dizajn, a za djecu smo pripremili vizualne jezike kao što su Scratch i robotiku uz mbot robote.

Upišite jedan od tečajeva u našoj školi i pridružite se milijunima koji svojim radom tvore budućnost, navode iz ove Škole programiranja.

Prijave i više informacija:

Filip Galić063/418-198
Marko Čuljak063/495-847
Putem Facebooka: Škola programiranja Enter
Putem e-maila: skolaprogramiranjaenter@gmail.com
Putem poveznice: goo.gl/f6ZS87