Home Zanimljivosti MONIKA MU JE BILA OMILJENA NEVISTA! ZDRAVKO MAMIĆ OTVORENO PROGOVORIO O SVOM...

MONIKA MU JE BILA OMILJENA NEVISTA! ZDRAVKO MAMIĆ OTVORENO PROGOVORIO O SVOM ODNOSU S NOVOM SNAHOM TIJOM: ‘Slabo se družimo’

SHARE

Mamić je komentirao svoj odnos s novom snahom. Iako se rijetko druže, kaže, jako je sretan što su njegov sin i Tia sretni.

Zdravko Mamić je prvi put progovorio o svom odnosu s Tijom Mamić, novom suprugom svog sina Marija. Iako se slabo druže, kaže da je sretan što je njegov sin sretan.

“Slabo se družimo jer ja radim od jutra do sutra. Ona isto razvija poslovnu karijeru, ali kad se vidimo na obiteljskim druženjima uvijek je ugodna atmosfera. Drago mi je ako su oni sretni, onda sam ja duplo sretniji”, rekao je Mamić za In Magazin, piše Dnevnik.hr.

Mario i njegova prva supruga Monika upoznali su se početkom 2007., kad im je oboma bilo 24 godine, a svoju su vezom odlučili okruniti brakom nešto više od godinu dana kasnije. Njihovo vjenčanje bilo je jedno od najglamuroznijih događaja godine s više od 400 uzvanika u zagrebačkom hotelu Westin.

Svadbu je u cijelosti platio mladoženjin otac Zdravko Mamić, koji je nerijetko isticao da mu je Monika omiljena snaha. Četiri dana prije velikog slavlja, mladenci su u krugu obitelji izmijenili bračne zavjete u crkvi Sv. Duha. Potkraj 2008. Monika je rodila prvog sina Josipa i nakon toga je odlučila napustiti voditeljsku karijeru na Novoj TV i posvetiti se isključivo majčinstvu. Četiri godine nakon Josipa rodio im se i drugi sin Jakov, a supružnici su često isticali kolika su podrška i oslonac jedno drugom. Sve do nedavno. A i nova Mamićeva odabranica Tia Jurčić, donedavno projekt menadžerica u Atlasu, iza sebe ima brak s bivšim Ciboninim košarkašem iz Teksasa Chrisom Warrenom od kojeg se rastala početkom ove godine.