Home Kultura STRAŠNA POZADINA IZA NOVOG SINGLA NAŠEG POZNATOG PJEVAČA Stihove napisala tragično preminula...

STRAŠNA POZADINA IZA NOVOG SINGLA NAŠEG POZNATOG PJEVAČA Stihove napisala tragično preminula Dalmatinka: Udario ju je grom na groblju, preminula je…

SHARE

Alan Hržica (39), nekadašnja pop zvijezda, za kojom su uzdisale djevojčice, danas je voditelj Molitvene zajednice Srce Isusovo i pjevač duhovne glazbe, a nedavno je objavio novi singl “Ti si Onaj koji voli”, za koji je stihove napisala Angela Bonacin iz Kaštel Sućurca, djevojka koja je tragično preminula u svibnju 2016., piše portal Bitno.net.

Naime, mlada Dalmatinka smrtno je stradala dok je s prijateljicom tog kobnog dana išla na očev grob, koji je umro svega četiri mjeseca ranije. Djevojke je u jednom trenutku uhvatilo nevrijeme pa su se sklonile ispod stabla, gdje ih je udario grom. Angela je, nažalost, preminula.

Inače, pokojna djevojka iz Kaštel Sućurca godinama je pisala prozu i poeziju, a njezine pjesme izvodila je i megapopularna klapa Cambi. Alan Hržica je, pak, njezine stihove, kaže, a prenosi Bitno.net, uglazbio sasvim slučajno.

– Kao vjernik, siguran sam da je Bog tako htio i odredio – izjavio je pjevač, koji je Angeline pjesme dobio e-mailom od jedne njezine prijateljice, i to nekoliko mjeseci prije strašne tragedije.

– Nažalost, taj e-mail nikad nisam otvorio. Svaki dan ih dobivam jako puno i jednostavno ga nisam primijetio. Pjesmu sam pročitao tek lani – otkrio je Alan i dodao kako je dirljive stihove uglazbio za svega pet minuta.