Home Društvo Neobično iskustvo jednog hodočasnika za vrijeme Gospinog ukazanja Mirjani

Neobično iskustvo jednog hodočasnika za vrijeme Gospinog ukazanja Mirjani

SHARE

Jedan Rumunjski hodočasnik, moj prijatelj Luchian, jutros je imao neobično iskustvo za vrijeme Gospinoga ukazanja Mirjani.
Naime, čim je počelo ukazanje, po njegovim riječima, njegovo srce je osjetilo ljubav i prisutnost Majke Božje među nama, te su njegove oči sve više i više puštale mnoštvo suza niz lice, a ruke su mu bile sklopljene na molitvu!

No to ne bi bilo ništa čudno, da se nije dogodilo slijedeće, kako su suze sve jače tekle, htio je podići ruke i obrisati suze rukama, ali se tada dogodilo nešto neobično – ruke mu se jednostavno nisu htjele razdvojiti jedna od druge!

Koliko god ih je htio odvojiti, to je bilo nemoguće, bez obzira na njegovu ljudsku snagu, jer u čovjeku je preko 100 kilograma, i što se ono kaže u narodu “kao od brda odvaljen”!

Kako je to trajalo nekoliko minuta, to jest tijekom Gospinog ukazanja, u jednom trenutku je jednostavno odustao od pokušaja razdvajanja ruku i brisanja suza, jer je imao osjećaj kao da je magnet među njima, da je nekakva “sila” oko njegovih ruka koja ne dopušta da mu se ruke odvoje od molitve, te onda, kako mi je rekao, u jednom trenutku kao da je osjetio Gospin glas u srcu koji kao da mu kaže:

“Ne boj se, ja držim tvoje ruke i molim sa tobom!”
Poslije toga mi je još i dodao da je svim svojim srcem siguran da je Gospa tada bila sa njim, i uvjeren je u autentičnost Gospinoga ukazanja ovdje!

Doista, neobično iskustvo moga prijatelja, kojega sam, kao što vidite, uhvatio fotografijom jutros tijekom toga događaja, ne znajući da mu se to događa, jer mi je tek tokom dana to rekao! 

PODIJELITE DALJE, AKO ŽELITE