Home Zanimljivosti Autentična hrvatska štikla: Uzorak čipke ili ćilima na koji će pasti svaka...

Autentična hrvatska štikla: Uzorak čipke ili ćilima na koji će pasti svaka žena

SHARE

Može li žena bez štikle? Pa vjerojatno da se žene pitaju to sigurno nije prva stvar koje bi se odrekle kada bi se morale nečega odreći.

Štikla je dio osobnosti, osjećaj za lijepo, ženina prijateljica, ono što žene nerijetko kupuju u društvu drugih žena…

Nikolina Poropat, dizajnerica iz Rovinja koja posljednjih godina živi i radi u Zagrebu, napravila je svoju kolekciju visokih potpetica. Nakon što je regiju oduševila svojim cipelama s različitim printevima, Nikolina je sada odlučila napraviti štiklu kakva još nije viđena na ovim prostorima.

Uzorak čipke ili pak ćilima koji je nekada pripadao Osmanskom carstvu nesumnjivo će oduševiti pripadnice ljepšeg spola. Dakako, Nikolina nudi cijeli niz printeva, a na ženama je samo da odaberu kakve štikle žele.

”Moje cipele koje sam do sada radila bile su pravi hit među ženama i muškarcima, no nedostajala mi je cipela koja će ženi dati dodatnu ljepotu. To je štikla. Krase je različiti printevi na koži no prema prvim reakcijama čipka i ”bosanski ćilim” bit će pravi hit”, kazala je Nikolina Poropat koja malim koracima ide prema ostvarenju svojih snova.

”Kao djevojčica sam sanjala da budem dizajnerica. Kada mi je život priredio neprilike ja sam odličila naći novu priliku. Sivilo koje se katkad nadvije nad nama treba razbiti bojama. Gledala sam u pod i primijetila kako svi imamo crne, sive, smeđe cipele… Kada nešto mijenjamo trebamo mijenjati iz korjena, a naša stopala su naš korijen i baš zato sam rekla idem krenuti od onoga gdje donosimo prve odluke, točnije prve korake”, otkriva Nikolina Poropat čija je najveća želja da njezine cipele uskoro nađu i svoj put do velikih trgovina.

Nikolinine cipele za sada se mogu naručiti tek preko Instagrama i Facebooka, no Nikolina iza čijih cipela stoji ime NinaNina Fashion najsretnija je kada joj se kupac javi i kaže pokoju lijepu za njezin rad.

Hrvatska štikla autentičan je hrvatski proizvod. Sve su cipele napravljene od teleće kože, a printevi na koži rade se posebnim postupkom koji Nikolina nikome ne otkriva budući da se radi o rijetkom i iznimno kvalitetnom postupku rada.

Svaka žena koja voli visoke potpetice nesumnjivo će ovo proljeće razmišljati o štiklama Nikoline Poropat.

Svi koji NinaNina Fashion prate na društvenim mrežama često imaju priliku i ”ubrati” cipele na popustu. Naime, NinaNina Fashion često svoje pratitelje iznenadi ”modelom mjeseca” koji se može kupiti po znatno povoljnijoj cijeni.