Home Društvo Zanimljivo za djecu hrvatskih iseljenika: Ljetna škola ” Stopama kraljice Katarine” –...

Zanimljivo za djecu hrvatskih iseljenika: Ljetna škola ” Stopama kraljice Katarine” – Uz igru, zabavu i putovanja učit će jezik i povijest svog naroda

SHARE

U srpnju ove godine s radom kreće Ljetna škola – „Stopama kraljice Katarine“. Za pokretanje Ljetne škole zaslužno je troje Hrvata iz Mostara, Ita Pandža, Tomislav Vučić i Franjo Zadro,  članovi Odjela za iseljeništvo Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Ljetna_SkolaStrategija Odjela i dugogodišnja znanja i iskustva u radu s djecom, pomogla su im da osmisle plan i program rada škole.

O Ljetnoj školi – Stopama kraljice Katarine, na Hrvatskom radiju Fenix Frankfurt koji će se danas, u nedjelju 11. ožujka,  od 10:00 do 12:00  sati uključiti u 72. radijsku emisiju Radio Mostrazgovarat ćemo s  Itom Pandža.

Otkrit će nam zašto  škola nosi naziv „Stopama kraljice Katarine“, kako su se odlučili za taj naziv, kome je škola namijenjena i koji je osnovni cilj osnivanja ljetne škole.  Razgovarat ćemo i koliko je ovaj projekt bitan za djecu Hrvata u iseljeništvu, ali i domovini.

Razgovor možete slušati i putem interneta na web stranici www.rtv-hb.com

O projektu u kojeg su se već uključila neka djeca iz hrvatskog iseljeništva čitajte i u tiskanom izdanju Fenix Magazina koji je u prodaji u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i Luxemburgu…

Više informacija možete pronaći i na web stranici: Stopama kraljice Katarine

Fenix-magazin