Home Zanimljivosti Luda ljubav: Gola trčala gradom zbog mobitela i dečka

Luda ljubav: Gola trčala gradom zbog mobitela i dečka

SHARE

Počelo je međusobnim optužbama za nevjeru, a završilo tako što je ona gola trčala gradom i molila dragog da joj vrati mobitel.

Suština je to prizora iz paragvajskoga grada Encarnacióna, koji su zabilježili zabezeknuti vozači i koji je tijekom tjedna postao hit na YouTubeu.

Policija je u međuvremenu otkrila i identitet para zatečenoga u bizarnoj svađi, a lokalni mediji javnosti otkrili da je do nesvakidašnje jurnjave došlo zbog inkriminirajućih snimaka.

Naime, sudeći prema na portalima objavljenoj izjavi golišave Graciele, njezin je dragi shvatio da u mobitelu posjeduje snimke koje dokazuju njegov preljub, pa joj ga je oteo iz ruku i izjurio iz stana kako ih ne bi stigla objaviti na društvenim mrežama i(li) poslati zajedničkim prijateljima.

Takva neodjevena odmah je potrčala za njim, što zato kako bi ga spriječila da videa obriše, a što i iz straha da joj ne ukrade razne podatke.

To njeno pojašnjenje nije baš najbolje sjelo svim čitateljima tamošnjih portala, pa su brojni posumnjali da Graciele nije kazala cijelu istinu, odnosno da je u mobitelu držala i materijale koji nipošto nisu bili za njegove oči. Bilo kako bilo…