Home Društvo Lijepe kćeri novog trenera Dinama: Jedna ljubi Emila Tedeschija, druga se druži...

Lijepe kćeri novog trenera Dinama: Jedna ljubi Emila Tedeschija, druga se druži s Bilićevim sinom

SHARE

PRIJE nekoliko sati potvrđeno je ono o čemu se posljednjih dana šuškalo, Nikola Jurčević novi je trener Dinama.

Posljednjih godina Jurčević je bio pomoćnik bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića, bio je u stručnom stožeru hrvatske nogometne reprezentacije tijekom Bilićeva izborničkog mandata u periodu od 2006. do 2012. godine, a nastavio je surađivati s Bilićem i u Lokomotivu iz Moskve, Besiktasu te West Ham Unitedu.

Dok se u sportskim rubrikama pisalo o njegovim uspjesima, u showbizz rubrikama pozornost su privlačile njegove kćeri, Lana i Laura. Osim što su lijepe plavuše, obje djevojke su obožavateljice dizajnerskih komada odjeće.

Starija Lana našla se u medijima kad je otkrivena njena veza sa sinom jednog od najbogatijih Hrvata Emila Tedeschija koji nosi isto ime. Emil i Lana su u vezi već gotovo dvije godine, a sin predsjednika Uprave većinskog vlasnika Atlantic Grupe i 24-godišnja kći poznatog nogometnog trenera slobodno vrijeme provode na putovanjima.

Kolege sa Zagrebačke škole ekonomije i managementa svoju su vezu uspješno skrivali, no odale su ih zajedničke objave na Instagramu. Sudeći po fotografijama Lanin otac upoznao je mlađeg Emila i zadovoljan je kćerinim izborom.

Kad je riječ o mlađoj Lauri, šuškalo se da je u vezi s Leom Bilićem, sinom Slavena Bilića. Ta veza nije potvrđena, a Bilić junior bio je među slavljenicima Laurina 21. rođendana. Da se njih dvoje jako često druže, dokazuje njen Instagram profil gdje često zajedno poziraju, izlaze, ali i putuju.

Jurčević je prošlog ljeta proslavio 25. godišnjicu braka sa suprugom Sandrom.