Home Društvo Ususret Uskrsu: Ljubuški mališani u ponedjeljak postavljaju dvometarsku pisanicu

Ususret Uskrsu: Ljubuški mališani u ponedjeljak postavljaju dvometarsku pisanicu

SHARE

JU “Kulturno-sportski centar” Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Dječjim svijetom Ljubuški te JP “Parkovi” d.o.o. Ljubuški, organizira tradicionalnu kreativnu radionicu pisanica pod nazivom “Ususret Uskrsu”.

Kreativna radionica pisanica upriličit će se u ponedjeljak 19. ožujka 2018. godine, s početkom u 10 sati, u prostorijama Dječjega svijeta Ljubuški, na Humcu. Po okončanju iste, sudionici će se s vlakićem, u nazočnosti maskota – animatori iz Dječjega svijeta Ljubuški – prevesti u gradski park, gdje će u 12 sati, uz pjesmu i ples, biti upriličena ceremonija postavljanja dvometarske pisanice oslikane motivima općine Ljubuški, koja će krasiti središte grada tijekom uskrsnih blagdana.

Podsjećamo, Knjižnica Ljubuški započela je s projektom pokretne knjižnice s ciljem približavanja blagodati knjižnice umirovljenicima, polaznicima dječjih vrtića i učenicima područnih škola s područja općine Ljubuški te je ova kreativna radionica pisanica u prostorijama Dječjega svijeta Ljubuški na Humcu jedna od aktivnosti spomenutoga projekta.

Pozivamo svu djecu da nam se pridruže u gradskom parku. Radujemo se Vašem dolasku, navode iz Knjižnice Ljubuški!