Home Društvo TAJNA U JEDNOM SASTOJKU: PODMUKLA BOLEST NAPADA SVE VIŠE HRVATA, EVO KAKO...

TAJNA U JEDNOM SASTOJKU: PODMUKLA BOLEST NAPADA SVE VIŠE HRVATA, EVO KAKO JE IZLIJEČITI: Postoji prirodan način da se riješite svih neugodnih simptoma

SHARE

Šest je sati ujutro. Budite se, tiho je i vani je još uvijek mrak. Kuhate jutarnju kavu i razmišljate o obvezama koje vas danas čekaju i tada osjetite taj tako poznat osjećaj

Napetost, nervoza, ne možete se nikako skoncentrirati i napraviti plan, mislite kako niste dorasli današnjim izazovima, a potom se javlja i  fizička bol te probavne tegobe. Pitate se kako si pomoći i kako preživjeti dan?

Stres kao bolest današnjice

Naš organizam svakodnevno je izložen velikoj količini stresa zbog čega nam tijelo žudi za opuštanjem. Broj osoba koje pate od poremećaja raspoloženja zabrinjavajuće je velik, a predviđa se kako će upravo to biti najčešća bolest u industrijaliziranom svijetu do 2020. godine i s njom će se susresti čak 27 posto ljudi. Brojne obveze, natrpani dnevni rasporedi, obiteljski život, pritisci na radnom mjestu, stres, očekivanja društva, poplava informacija – dnevna su rutina koja nas drži budnima ne samo danju nego i noću. Život od nas zahtijeva doista mnogo. Napetost, nervoza, problemi s koncentracijom, bol, probavne tegobe – samo su neke od neugodnih nuspojava koje mnogi od nas barem jednom iskuse.

Spas se nalazi u prirodi

Poznato je kako je priroda najbolja iscjeliteljica. Upravo je ona čudesni saveznik pri ponovnom uspostavljanju emocionalne ravnoteže i unutarnjeg mira, kao i smirenja. Vodeći se upravo tim načelom nastao je dodatak prehrani relaxeadoc®, prirodni proizvod koji podupire pozitivno raspoloženje, pridonosi normalnom duševnom zdravlju, ublažava napetost i stres te smanjuje umor i iscrpljenost. Kombinirajući najbolje iz prirode, relaxeadoc® sadrži ekstrakt lavande i šafrana s 2 posto šafranala, a obogaćen je vitaminima B skupine te folnom kiselinom. Dobro je poznato kako lavanda ima uirujuća svojstva pa se tako tradicionalno upotrebljava za ublažavanje napetosti i stresa, kod anksioznosti, poremećaja spavanja i za unutarnji mir. No pravi mali čudotvorac upravo je šafran, jedan od najskupljih sastojaka na zemlji i često nazivan ‘crvenim zlatom’. Šafran ima klinički dokazanu učinkovitost, a šafranal je njegov najaktivniji spoj. Ovaj nježni cvijet ima snažan antidepresivni učinak, održava pozitivno raspoloženje, radi na smanjenju anksioznosti i potiče opuštanje. Znanstveno istraživanje pokazalo je da unos 30 mg šafrana hranom, s 2 posto šafranala,  ima istu učinkovitost kao i standardna terapija za depresiju.

Odlična zamjena za antidepresive

Sadržavajući prirodne sastojke, relaxeadoc® ne izaziva nuspojave, pospanost, izvrsne je podnošljivosti, a može se kombinirati i s ostalim lijekovima. Kreiran na biljnoj bazi, za razliku od drugih proizvoda na tržištu ne ometa svakodnevne aktivnosti. Dodatna prednost je i činjenica da se može uzimati isključivo po potrebi – kada vas očekuje naporan dan, važan ispit ili stresan sastanak. Jedna tableta relaxeadoc® ublažit će napetost i stres, smanjiti umor i iscrpljenost, potaknuti pozitivno razmišljanje i omogućiti da se pokažete u najboljem svjetlu, vrhunski odradite posao i zadovoljno odradite sve zadatke pred vama. relaxeadoc® učinkovito je i dobro podnošljivo rješenje koje pomaže kod stresa, umora, impotencije i nemoći koji dolaze s depresijom, izgaranjem na radnom mjestu (burnout) i poremećajima anksioznosti.

Proizvod možete naći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a više informacija pronađite na linku.