Home Društvo Prvi glas Parlamenta BIH: Pogledajte kako Diana Zelenika u Kanadi pjeva ”Moja...

Prvi glas Parlamenta BIH: Pogledajte kako Diana Zelenika u Kanadi pjeva ”Moja Hercegovina”

SHARE

Diana Zelenika mogla bi bez problema Mati Buliću oduzeti titulu kralja dijaspore.

Diana Zelenika, zastupnica HDZ-a 1990 u državnom parlamentu BiH, zamijenila je parlamentarni mikrofon onim pjevačkim, i to u Kanadi. Naime, nakon obraćanja brojnim gostima na tribini u Torontu, gdje je u organizaciji Davorina Jurovickog i skupine Hrvata iz Ontarija održano obraćanje političkih predstavnika Bosne i Hercegovine predstavnicima dijaspore u toj zemlji, Zelenika je pokazala i svoje vokalne sposobnosti.

Zajedno sa glavnim tajnikom HDZ 1990 zapjevala je poznatu pjesmu Mate Bulića ”Moja Hercegovina”. I ne samo zapjevala – Zeleniku je pjesma toliko ”ponijela” da je pjevački nastup odradila uz koreografiju na kojoj bi joj pozavidio i kralj dijaspore Mate Bulić.

Ni glavni tajnik HDZ 1990 nije zaostajao za zvijezdom večeri, pa je i on pokazao svoje pjevačke sposobnosti, pridruživši se kolegici Zeleniki za mikrofonom. Bh. političari pokazuju i zavidne vokalne sposobnosti, pa tako nakon što je Ana Babić ”odaaakala” himnu BIH, Diana Zelenika zapjevala himnu Hercegovina, možemo očekivati i da Dragan Čović i Bakir Izetbegović izvedu neki od hitova današnjice, i to u duetu.

Podsjetimo, i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nerijetko uzme mikrofon i zapjeva, i a jedna od najdražih pjesama mu je ”Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine…”