Home Crna kronika Pucala u partnera osam puta: “Tukao me, bilo mi je dosta!”

Pucala u partnera osam puta: “Tukao me, bilo mi je dosta!”

SHARE

Kako su izjavili poznanici obitelji, pucnjava je kulminacija višegodišnjeg maltretiranja i nasilja. Nakon što je ispalila osam hitaca u svog nevjenčanog supruga, Aleksandra se sama prijavila policiji. Pogodila ga je s pet metaka, dva u grudi, dva u trbuh te jedan u stražnjicu. 

Prema neslužbenim informacijama, sukob je počeo u subotu navečer kada su supružnici otišli na svadbu Aleksandrine rođakinje. Njen nevjenčan suprug je tijekom večeru inicirao verbalne sukobe, a pretpostavlja se da je bio pod utjecajem alkohola. Sukob su nastavili kod kuće gdje su bila i njihova djeca, odnosno zajednička kćer te Aleksandrov 17-godišnji sin iz prvog braka.

Nakon što je Aleksandar fizički nasrnuo na ženu, ona je uzela pištolj i upucala ga.

– Njegov sin je istrčao iz kuće sav krvav i uputio se k susjednoj kući gdje mu žive tetka i baka. One su počele vikati. Za to vrijeme Aleksandra je pozvala policiju i sama se prijavila. Nakon toga sin je došao i zagrlio maćehu – rekao je sugovornik upoznat s incidentom za Blic.

Aleksandra je svoju obranu iznijela i pred tužiteljstvom. Istaknula je kako je pucala u supruga isključivo iz samoobrane, a isto je svjedočio i Aleksandrov maloljetni sin koji je potvrdio da mu je otac zlostavljao maćehu. 

O dugotrajnom zlostavljanju pričao je i njen otac Jovan.

– On je moju kćer maltretirao od kada su se upoznali i započeli vezu, još prije 10 godina! Meni je uništio auto, prijetio mi, ispisivao psovke po autu… Sve sam to prijavio policiji, ali proces nikad nije okončan. Meni je slao prijeteće poruke. Čak mi je poslao poruku gdje prijeti mojim unukama, Aleksandrinim kćerima iz prvog braka – tvrdi otac te dodaje kako ga Aleksandra nikad nije htjela prijaviti iako joj nije dao telefon, branio joj je posjete obitelji, a nije joj dopuštao niti da vidi kćeri iz prvog braka.

Aleksandar je od subote u teškom stanju. Nakon niza operacija, doktori su ga stavili u induciranu komu dok mu se stanje ne poboljša.