Home Zanimljivosti Radijski voditelj nudio 1.000 eura prolaznicima da se odreknu mobitela na 24...

Radijski voditelj nudio 1.000 eura prolaznicima da se odreknu mobitela na 24 sata – reakcije su ga šokirale

SHARE

Poznati radijski voditelj Jan Herold s radio postaje 95.5 Charivari u Münchenu je u ponedjeljak za potrebe jutarnjeg showa proveo eksperiment.

Herold je na ulici nudio prolaznicima 1.000 da se na 24 sata odreknu  svog mobitela. Radio postaja bi im čuvala 24 sata mobitel i  za to im na kraju dana dala 1.000 eura.

Odgovori prolaznika su šokirali. Gotovo svi prolaznici koje je upitao su odbili njegovu ponudu. – Nevjerojatno mi je da građani Münchena nisu bili spremni odreći se mobitela za tisuću eura na samo 24 sata – kazao je voditelj.

Jedna žena mu je rekla kako njen suprug ima dovoljno novca i ne treba zaradu odricanjem mobitela dok je jedan muškarac rekao kako mu je 1.000 eura premalo da to učini.

U sat vremena svoje potrage, radijski voditelj je pronašao samo jednu osobu koja je bila spremna  i za “samo” 400 eura odreći se svog mobitela.

Žena (40) koja mu je dala svoj mobitel je na kraju dana gostovala na radijskoj postaji.  Kazala je: Unatoč brojnim propuštenim pozivima i porukama, dobro sam i bez mobitela.