Home Društvo ‘Čudo mojeg života!’ Kako je Gospa isplanirala put jedne obitelji u Međugorje

‘Čudo mojeg života!’ Kako je Gospa isplanirala put jedne obitelji u Međugorje

SHARE

Željela bih s vama podijeliti jedno neobično svjedočanstvo. Do svoje 17. godine nisam bila iskreni i pravi vjernik.

Išla sam na svetu misu, ali to je,uglavnom, bilo tradicionalno na nagovor mame. U obitelji pojam „vjera“, zapravo, nije imao nekakvo važno značenje. Mama i ja bi svaku nedjelju išle na svetu misu, brat ponekad, dok ostali članovi nikako ili jednom godišnje. 2015. godine doživjela sam jedno prekrasno čudo. Zapravo, ne samo ja, nego i moji roditelji.

Išli smo sa mora kući i u meni se pojavila ogromna želja da svratimo u Međugorje (bilo nam je usputno). Zamolila sam tatu da idemo u Međugorje na što nije pristao. Sjećam se da je izgovorio jako ružne riječi, odnosno psovke. Bila sam jako tužna i ne znam od kud sam skupila hrabrost i snagu upitati ga ponovno. S obzirom da sam uvijek imala strah od njega, ako mi jednom ne bi nešto dopustio, ne bih to više nikada upitala. Ovaj put nije bilo tako.

Bog me oslobodio svakog straha i zamolila sam ga još jednom da idemo u Međugorje. Nadala sam se da će pristati, no opet nije. Vidjela sam da je i mama bila jako tužna jer je i ona željela otići. Na svu sreću, Gospa nas je ipak odvela k sebi. Idući kući pratili smo automobil ispred nas koji je također bio iz mjesta iz kojeg mi dolazimo. Tata je bio siguran da ćemo prateći njega stići kući. Istina, stigli smo, ali u Božju kuću. Stigli smo u Međugorje.

Tu radost riječima opisati ne mogu. Mama je plakala od sreće, suze nisu stajale. Na tati nisam mogla vidjeti radost, ali sam nekako vidjela strah. Znao je da je to bila Majka Marija i mislim da je osjećao strah zbog svih psovki koje je izgovorio. Imala sam potrebu podijeliti sa vama ovo svjedočanstvo. Zapravo nazvala bih to put obraćenja u kojem smo mama i ja osjetile Božju ljubav. Upoznale smo Isusa. Sam pogled na vjeru je potpuno drugačiji.

Kad jednom Isus dotakne tvoje srce, svakim danom Ga želiš voljeti sve više. Nažalost za tatu ne mogu reći isto, ali vjerujem kako jednoga dana hoću. Vjerujem da će Bog dotaknuti i njegovo srce. Bog je uistinu svemoguć i čini čudesa onima koji Ga ljube. Slava i hvala našem predivnom Bogu!

 

Svjedočanstvo je u cijelosti preuzeto sa Duhos.com