Home Zanimljivosti Bio je klinički mrtav, susreo se s Isusom i vidio je pakao...

Bio je klinički mrtav, susreo se s Isusom i vidio je pakao i raj ali Bog ga je vratio da ispriča svoju priču

SHARE

Ovo je nevjerojatna priča Iana McCormacka koji je preživio ubod najotrovnije meduze na svijetu i doživio iskustvo kliničke smrti.

Imao je osamnaest godina, 1980. godine, kada je boravio na Mauricijusu gdje se bavio surfanjem i ronjenjem. Bio je ateista i živio je svjetovnim životom. Bog i vjera bili su nepoznat pojam sve do jednog dana koji mu je kako kaže, preokrenuo cijeli život.

Kockasta meduza jedna je od najopasnijih otrovnih bića na svijetu. Smrt nastupa ubrzo nakon njenog ugriza. Dok je ronio obalama Mauricijusa, Ian je proživio strašno iskustvo, meduza ga je ugrizla i proživljao je tešku agoniju sve dok nije klinički umro u bolnici i bio mrtav 15-20 minuta.

Tijekom tog vremena prošao je pakao i raj, imao susret s Isusom i osjeto dodir vječnosti, da bi se potom vratio ispričati svijetu svoju priču.

Umiranje je bio njegov ulazak u pravi život, a njegova priča preobrazila je živote širom svijeta u kojoj su mnogi spoznali smisao življenja i dobili odgovor koji su tražili – život ne završava smrću!

Nakon povratka u život Ian provodi svoje vrijeme putujući po svijetu navještajući Isusa i Njegovo Kraljestvo. Ovo je njegovo svjedočanstvo.

medjugorje-info.com