Home Nekategorizirano FOTO/VIDEO Kamionima iskrcavaju desetke kubika zemlje na prekrasnu plažu i more u...

FOTO/VIDEO Kamionima iskrcavaju desetke kubika zemlje na prekrasnu plažu i more u Makarskoj!

SHARE

Makarske gradske vlasti izgubile su, čini se kompas, potpunu kontrolu nad zbivanjima u jednom od najljepših jadranskih gradova, bisera čitavog Mediterana

Pripremajući se za nadolazeću turističku sezonu, poduzetnici, ugostitelji i kvazi investitori krenuli su u novu devastaciju Makarske.

Posted by Dado Čagalj on Freitag, 16. März 2018

Neki su svojevoljno krenuli betonirati dijelove plaže za svoje ljetne bašte, a neki, kako vidimo su škrti platiti odvoz iskopa (zemlja pomiješana s kamenom), pa sve trpaju u more što je snimio i jedan naš čitatelj. Riječ je o iskopima kod hotela „Romana“, pa sve što iskopavaju, bacaju u more ispred hotela što je razbijesnilo Makarane.

Pitaju se imaju li investitori potrebna odobrenja od Grada Makarske, smiju li to uopće činiti. Ako imaju dozvole, onda je to skandalozno, no od aktualne gradske vlasti na čelu s Jurom Brkanom, teško je očekivati da štite ono što je stoljećima, tisućljećima i milijunima godina stvarala Majka priroda i dragi Bog, ovisno u što vjerujete. Upravo Brkanova gradska vlast želi građevinski devastirati Osejavu, a volja građana se ne poštuje.

mega media