Home Crna kronika DETALJI MISTERIOZNE SMRTI SKROMNOG GOSPODINA U SREDIŠTU ZAGREBA, POLICIJA SUMNJA DA JE...

DETALJI MISTERIOZNE SMRTI SKROMNOG GOSPODINA U SREDIŠTU ZAGREBA, POLICIJA SUMNJA DA JE RIJEČ O UBOJSTVU Prije 15 godina bivša žena ga je izbola nožem

SHARE

U stanu u Prilazu Gjure Deželića danas poslijepodne je pronađeno mrtvo tijelo nepoznatog muškarca.

Zagrebačka policija je izvijestila kako je u 16 sati u stanu pronađeno mrtvo tijelo muške osobe čiji je identitet još nepoznat.

Na mjestu događaja policija obavlja očevid nakon kojeg bi trebalo biti poznato više informacija.

Beživotno tijelo skromnog i dragog vremešnog zagrebačkog umirovljenika I.B.pronađeno je u ponedjeljak oko 16 sati u njegovom podrumskom stanu u zagrebačkom Prilazu Gjure Deželića. Okolnosti pod kojima je umro policija intenzivno nastoji otkriti, a prema prvim informacijama s mjesta događaja riječ je o sumnjivoj smrti.

Tko je odgovoran za ubojstvo, pokazat će istraga, a kako doznajemo od susjeda iz zgrade, nikakvu buku iz stana nitko nije čuo. Pokojni muškarac, govore nam, prije 15-ak godina se rastao od supruge nakon što ga je ubola nožem.

– Bio je tad sav krvav, policija je intervenirala, a brak mu se raspao. Prije par tjedana rekao mi je da mu se u stan doselila kćer s mužem i malim djetetom. Da prezime zimu jer je bilo jako hladno. Požalio se, međutim, da stalno leže i spavaju i da ništa ne rade te da im on nosi hranu. Do tog useljenja govorio nam je da mu je kći udana za nekog bogatog dečka, a sad je isplivalo na površinu da je kći sa zetom i djetetom živjela u nekoj baraci bez struje. U petak sam susjeda vidjela kako odlazi u Dom u Klaićevoj po svakodnevni ručak i nosi ga doma. Kako je umro, ne znam. Nitko ništa čuo nije. Zaprepaštena sam ako je doista žrtva kaznenog djela. On je inače šepao – ispričala je za Jutarnji list jedna od susjeda u zgradi.

– Je li zadovoljio uvjete u 40-ak kvadrata vlažnog stana? Ne znam. Znam samo da je to bilo važno radi djeteta. Iskreno? Ni kćer ni zeta, a ni dijete nisam uopće vidjela – zaključuje druga stanarka zgrade.

Pogledajte fotografije s mjesta gdje je policija obavljala očevid:

Zagreb, 190318.
Ulica Gjure Dezelica 62.
Danas popodne oko 16 sati u stanu je pronadjeno mrtvo tijelo muskarca. Sumnja se na nasilnu smrt a policijski ocevid je u tijeku.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX