Home Društvo 5 odjevnih komada koji izgledaju najbolje na ženama s oblinama

5 odjevnih komada koji izgledaju najbolje na ženama s oblinama

SHARE
ŽENE s naglašenim oblinama često su nezadovoljne svojim tijelom i skrivaju ga iza široke odjeće.
Ipak, neke od najseksi žena svih vremena, poput Marylin Monroe, J.Lo i Monice Bellucci, diče se raskošnim oblinama koje su im i osigurale takav laskavi status te su pravi dokaz da je ljubav prema vlastitom tijelu ono što ženu čini atraktivnom. To, i još nekoliko odjevnih komada koji vam pomažu da svoje obline pokažete u najboljem svijetlu:
Haljina na preklop

Ne postoji laskaviji ženski odjevni komad od haljine “wrap” kroja, odnosno na preklop pa s razlogom iz mode ne izlazi već 50 godina, od kada ju je osmislila dizajnerica Diane von Furstenberg. Njezina čar je u tome što naglašava najuži dio ženskog tijela, a to je struk te stvara iluziju figure pješčanog sata.
Trapezice i “skinny” traperice

Možda vam se ne čini tako, no ženama s jačim nogama najbolje pristaju “skinny” modeli traperica i one s nogavicama na trapez, a dodatan bonus je i visoki struk.
Cigareta hlače

U hlačama takozvanog cigareta kroja od neke fine, svilenkaste tkanine i s visokim strukom te u kombinaciji s “ubojitim” salonkama i finom bluzom ili sakoom, izgledat ćete jako elegantno i vitko.
Remen u struku

Remen u struku je hit detalj sezone i nosi se preko svega, od debelih zimskih kaputa do lepršavih haljina te je najlakši način da u trenu izgledate vitkije u svemu što nosite.
Pencil suknja

Ako smo nešto mogli naučiti od Kim Kardashian, to je da dosadne, poslovne pencil suknje, na ženama s oblinama izgledaju jako seksi i to je definitivno komad koji želite uvijek imati u ormaru.