Home Nekategorizirano Poslala u smrt dvogodišnju kćerku: Parkirala na nizbrdici – auto završilo u...

Poslala u smrt dvogodišnju kćerku: Parkirala na nizbrdici – auto završilo u rijeci

SHARE
Za smrt dvogodišnje djevojčice Kiare Moore iz britanskog Cardigana, koja je u utorak pronađena u potopljenom automobilu u hladnoj rijeci Teifi, kriva je – njena majka.

Za smrt dvogodišnje djevojčice Kiare Moore iz britanskog Cardigana, koja je u utorak pronađena u potopljenom automobilu u hladnoj rijeci Teifi, kriva je – njena majka.

Naime, nakon detaljne policijske istrage ispostavilo se kako automobil u kojem je bila djevojčica nije niko ukrao, već ga je majka parkirala na nizbrdicu, te je završilo u rijeci.

Kim Rowlands (25) ostavila je svoju kćerku i otišla do ureda kojeg vodi sa svojim partnerom. Nekoliko trenutaka kasnije se vratila, no njenog novog srebrnog Minija više nije bilo. Nesvjesna da je automobil završilo u vodi, policiji je prijavila krađu, a potom objavila status na Facebooku:

– Možete li, molim vas, tražiti moj automobil, ukraden je dok je moja trogodišnja kćerka bila u njemu. Molim vas, dijelite ovu objavu – napisala je Rowlands.

Nakon opsežne dvosatne potrage djevojčica i automobil izvučeni su iz rijeke. Kiara, koja je iduće sedmice trebala proslaviti treći rođendan, prevezena je u bolnicu, gdje je preminula.

– Moja prekrasna djevojčica jučer je preminula zbog moje gluposti. Čitav život morat ću živjeti s krivnjom. Mama te voli, moja djevojčice, i tako mi je žao! – napisala je, nedugo nakon pronalaska, na Facebooku.

Otac djevojčice Jet Moore na Facebooku je opisao kako su do ureda otišli samo uzeti neki novac sa stola, te da su se vratili i vidjeli da auta nema.

– Pogledali smo prema rijeci, no nije bilo nikakvih znakova. Pomislili smo da su i ona i automobil ukradeni. Potom je policija pronašla auto i nju su izvukli. Oživljavali su je satima, no, nažalost, bezuspješno. Svi su dali sve od sebe da je spase. Hvala svima na potpori, puno nam znači. Bila je iznimno sretna djevojčica i nas je činila sretnima – napisao je otac.

Roditelji još uvijek nisu uhapšeni i na mjestu događaja jutros više nije bilo policije. Istraga će utvrditi je li ručna kočnica povučena prije nego je automobil otklizao po nizbrdici inače namijenjenoj za spuštanje kajaka u rijeku.